Календар подій

#Леся_єднає_світ!
1200х628 Леся Єднає Світ

Дипломатично-науковий марафон «#Леся_єднає_світ!» проходитиме 25-26 лютого 2021 року за участю студентів та викладачів кафедри міжнародних відносин та міжнародного права.

25−26 лютого 2021 року відбудеться Дипломатично-науковий марафон «#Леся_єднає_світ!», приурочений до 150-річчя видатної української культурної діячки, поетеси, письменниці, перекладачки, фольклористки, вченої Лесі Українки.

Захід організовано Посольством України в Грузії, Науковим товариством історії дипломатії та міжнародних відносин, Державним підприємством «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв» у партнерстві із Представництвом Фонду Ганса Зайделя в Україні.

Участь у марафоні, разом із студентами, дипломатами та науковцями з понад 20 країн світу,  візьмуть і викладачі та студенти кафедри міжнародних відносин та міжнародного права нашого факультету: завідуючий кафедрою, професор, доктор історичних наук Ігор Володимирович Жалоба, професор кафедри,  Надзвичайний і Повноважний Посланник першого класу, доктор історичних наук Олександр Глєбович Цвєтков, а також студентки 2-го курсу, які навчаються на освітній програмі "Суспільні комунікації", Давиденко Катерина ("Contra spem spero", іспанською), Клюй Руслана ("Надія / Ümit", турецькою) та Базарна Наталія ("Contra spem spero", корейською).

В рамках заходу, 25 лютого 2021 року відбудеться покладання квітів до пам’ятників Лесі Українки в різних країнах світу та флешмоб «#Леся_єднає_світ!» – читання віршів Лесі України в іншомовних перекладах у виконанні українських та зарубіжних студентів, дипломатів, науковців.

26 лютого 2021 року відбудеться Дипломатично-науковий марафон/конференція.

Початок заходу об 11.00 за київським часом. Орієнтовна тривалість 4-5 годин.

Місце проведення: онлайн-платформа відеозв’язку «Zoom» із прямою трансляцією на ютуб-каналі «GDIP Media Center» за посиланням: https://youtu.be/tL0Bt4Gg7zQ

Більш детально про марафон можна дізнатися, ознайомившись із Програмою заходу українською мовою, а також in English Event program.