2019-2020 н.р.

2019-2020 н.р.

14 вересня студенти- міжнародники першого та другого курсу відвідали показ стрічки «Заборонений» - український художній повнометражний фільм про життя та загадкову смерть відомого поета-шістдесятника, правозахисника - Василя Стуса, який для багатьох поколінь став уособленням часу й боротьби з режимом. Кінокартина вийшла в український кінопрокат до Дня пам'яті поета.

З 9 по 14 вересня  випускниця Міжнародної академії з лідерства служіння, студентка ІІІ курсу спеціальності «Регіональні стдії» Факультету Вікторія Бистра відвідали Казахстансько-Американський вільний університет (м. Усть-Каменогорськ, Республіка Казахстан), у якому спільно з Київським університетом імені Бориса Грінченка реалізується Міжнародна програма з лідерства служіння, за підтримки "Co-Serve International".

14 вересня  студенти – міжнародники учасники Наукового товариства Факультету права та міжнародних відносин взяли участь у якості волонтерів та гостей у Фестивалі "ДУМКОFEST. АНТИКОРУПЦІЯ". Захід надав можливість долучилися до цікавих лекцій про корупцію та шляхи її подолання, поспілкуватися з представниками багатьох громадських організацій у формі квесту, а також зарядитися позитивними емоціями, які спонукають змінювати країну на краще.

25 вересня в місті Миколаїв закінчився юніорський Чемпіонат України з фехтування на шаблях. Вихованка ФК "ВЕРШИНА", студентку І курсу спеціальності «Регіональні студії» Купових Ірина стала срібною призеркою в складі команди Київ-1 та отрималазвання Майстра спорту.