2018-2019 н.р.

2018-2019 н. р.

14 вересня студенти – міжнародники Факультету права та міжнародних відносин, на чолі з Головою департаменту Студентської Ради з розвитку волонтерських проектів – Ніною Малєкіною, долучилися в якості співорганізаторів та волонтерів до Міжнародного екологічного форуму, присвяченого Міжнародному дню захисту озонового шару (Тhe International Day for the Preservation of the Ozone Layer), який відбувся в Колонній залі КМДА.

20 вересня студенти Факультету взяли участь у відкритій зустрічі-семінарі MeetUP “LIFE AS A STARTUP: WHY? WHEN? WHERE?”, де отримали можливість дізнатися про те, що таке стартап та хто такі стартапери.
20 вересня з нагоди міжнародного дня Миру у Київському університеті імені Бориса Грінченка серед студентів 1 курсу «Суспільна комунікація» відбувся конкурс фотоплакатів «Міжнародний день миру».
21 вересня представники науково – педагогічного складу та студенти Факультету разом з представниками інших структурних підрозділів Університету Грінченка долучилися до акції «Мир і єдність Україні!» до Дня миру. У заході взяли участь: керівництво міста, представники центральних органів виконавчої влади, представники ООН, громадські організації ветеранів, інвалідів, жінок, учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил, молодь міста Києва.
25 вересня студенти Факультету права та міжнародних відносин отримали можливість зустрітися та поспілкуватися з унікальною особистістю – Героєм України, радником міністра інформаційної політики з питань освітніх проектів у сфері національно-патріотичного виховання у ЗВО України Володимиром Жемчуговим, який представив документальний фільм «Бранці Кремля» - розповідь про політичних в’язнів-громадян України, незаконно затриманих і засуджених в РФ або в окупованому Росією Криму.

26 вересня за сприяння кафедри романської філології та порівняльно – типологічного аналізу Університету Грінченка, студенти ІІ курсу спеціальності «Суспільні комунікації» відвідали гостьову лекцію пана Маноджа Кумара Бхарті, Надзвичайного та Повноважного Посла Індії в Україні, на тему «Індія та світ», приурочену Європейському дню мов, що проходила в Київському кооперативному Інституті бізнесу та права.