Хроніки. Студенське життя

2017 – 2018 н.р.

21 вересня студенти спеціальності «Суспільні комунікації» та «Регіональні студії» взяли участь у з відзначенні Міжнародного дня Миру, ініційованому «Спілкою жінок України».

27 вересня 2017 в КНЕУ студенти 2 курсу спеціальності «Країнознавство» взяли участь в якості волонтерів та перекладачів у провідній виставці стажування Stud-Point - кар'єрному заході для молоді та студентів, які прагнуть стати професіоналами своєї справи. 

3 жовтня  в межах співпраці з Київським міжнародним інститутом соціології, студенти 2 курсу спеціальності «Країнознавство» взяли участь у дослідженні «Поширеність несприятливих подій дитинства серед студентської молоді України» та отримали подяку за співпрацю та сертифікат від Українського Науково – методичного центру практичної психології і соціальної роботи.

7 жовтня студенти 2 курсу спеціальності «Країнознавство» були запрошені в якості волонтерів та перекладачів взяти участь у ІV Міжнародному фестивалі культур народів світу, якій відбувся в колонній залі КМДА

12 жовтня в Інституті філології відбулося урочисте відкриття VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка для студентської молоді нашого Університету.
Студенти Факультету права та міжнародних відносин – Дмитро Потапов – ІІ курс спеціальності «Міжнародна інформація», Вероніка Сірко – ІІ курс спеціальності «Міжнародна інформація», Оксана Шахова – ІІ курс спеціальності «Країнознавство», разом з іншими учасниками конкурсу, випробовували свої сили і знання у 2-х турах: усному (виразне читання сучасної української поезії) і письмовому (виконання тестових завдань з української мови та написання міні-твору).

13 жовтня - напередодні свят Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва приурочених до Дня захисника України (14 жовтня), в рамках Благодійного патріотичного проекту «Герої нашого часу» та Соціального проекту студенти – міжнародники Факультету відвідали Тактично-стратегічний центрЗбройних сил України – військову частину № А3085, що знаходиться на полігоні«Дівички» (Київська обл., Переяслав-Хмельницький р-н.).

13 жовтня – Студенти – міжнародники Факультету які До Дня захисника України підкорили Говерлу — найвищу вершину Українських Карпат і найвищу точку України висота якої складає 2061 м над рівнем моря.

19 – 20 жовтня студенти І курсу Факультету права та міжнародних відносин спеціальностей «Регіональні студії» та «Суспільні комунікації» разом з кураторами за традицією, яка є важливою складовою корпоративної культури Університету, відвідали музей Бориса Грінченка

20 жовтня студентка спеціальності «Країнознавство»  Добридень Альона на запрошення Молодіжної Антикорупційної Агенції на базі Національного авіаційного університету взяла участь в обговоренні законопроекту "Про внесення змін до ЗУ "Про вищу освіту", а саме внесення змін до статті 40 ЗУ «Про вищу освіту» та інших статей, які стосуються прав та інтересів здобувачів вищої освіти

21 жовтня студенти – міжнародники  Факультету відвідали лекцію – дискусію «Інструменти боротьби з корупцією у вищих навчальних закладах», народного депутата, журналіста, громадського діяча Мустафи Найема та лекцію – дискусію «Боротьба з корупцією як ідея, що об’єднує країну»» народного депутата, громадського діяча Сергія Лещенка.

26 жовтня студенти – міжнародники отримали можливість поспілкуватися з представниками одного з найвідоміших у світі міжнародних правозахисних рухів - Amnesty International - (також відомого як Amnesty, AI, Міжнародна амністія), який об’єднує понад 7 млн. людей у всьому світі.  Започаткований у Великій Британії у 1961 році, він має на меті «проведення досліджень та дій, спрямованих на попередження та припинення грубих порушень прав людини, а також допомогу тим, чиї права вже були порушені».

7 листопада студенти І курсу спеціальності «Регіональні студії» відвідали Національний музей «Меморіал жертв Голодомору», зведений для увічнення пам'яті мільйонів людей, які загинули від штучно створеного керівництвом СРСР у 1932—1933рр. голоду, що став інструментом здійснення геноциду українського народу.

9 листопада Факультет права та міжнародних відносин разом зі всією країною урочисто відзначив День української писемності та мови. Пишаємось командою нашого Факультету у складі:  Шахової Оксани (ІІ курс, спеціальність «Країнознавство»), Потапова Дмитра (ІІ курс, спеціальність «Міжнародна інформація»), Сірко Вероніки (ІІ курс, спеціальність «Міжнародна інформація»), яка чудово презентувала Факультет на загально університетському мовному квесті, ініційованому Інститутом філології.
Вітаємо Шахову Оксану – студентку ІІ курсу спеціальності «Країнознавство» з ІІ місцем у VIII Міжнародному мовно-літературному конкурсу імені Тараса Шевченка для студентської молоді !

Протягом 14-22 листопада  студенти  - міжнародники Факультету права та міжнародних відносин на запрошення Міністерства молоді та спорту, Світового Конгресу Українських Молодіжних Організацій, Міністерства інформаційної політики України, Київської обласної державної адміністрації,представив Київський університет імені Бориса Грінченка, ставши одним з організаторів та координаторів (студентка ІІ курсу спеціальності «Країнознавство» Добридень Альона)   Міжнародної акції “Українська політика та ЗМІ очима молоді”.

Її учасниками стали 40 осіб - 10 учасників – з України та 30 – українська молодь діаспори, яка проживає у 21 країні світу (Грузія, Молдова, Литва, Італія, Російська Федерація, Чеська Республіка, Фінляндія, Ізраїль, Словаччина, Естонія, Німеччина, Австралія, Угорщина, Румунія, Польща, Аргентина, Греція, Бразилія, Франція, Казахстан, Сербія).

23 листопада 2017 року,  в межах одного з найважливіших напрямів діяльності, спрямованого на формування фахових компетентностей студентів, в межах постійно діючого проекту «Лідери для лідерів» представники спеціальності «Суспільні комунікації» відвідали зустріч з Олександрою Павленко - правознавцем, адвокатом, Членом Асоціації юристів України, Європейської бізнес-асоціації, учасником програми Української школи політичних студій у Раді Європив Страсбурзі (2009р.), курсу Вашингтонського університету у Брюсселі (2012р.), програми відповідального лідерства «Аспен -Україна».

2 грудня студенти – міжнародники  1-3 курсів Факультету, у рамках програми America House відвідали Volunteer Fest з нагоди святкування Міжнародного дня влонтера. Під час урочистого відкриття фестивалю відбулася панельна дискусія, в якій брали участь Джордж Кент ( заступник голови місії Посольства США в Україні), Ніл Вокер ( координатор системи ООН в Україні), Олександр Ярема (заступник Міністра молоді та спорту), Мустафа Найєм (співзасновник ініціативи GoGlobal) та Ольга Руда( молодіжний делегат до Генасамблеї ООН від України).

2 грудня З нагоди святкування 25 років встановлення дипломатичних відносин між Республікою Аргентина та Україною Студентська Рада Факультету та студенти І курсу спеціальностей «Суспільні комунікації» та «Регіональні студії» відвідали Аргентинський дім та зустрілися з Надзвичайним і Повноважним Послом Аргентини Альбе́рто Хосе́ Ало́нсо.

6 грудня  – Студенти – міжнародники Факультету подарувала збірки творів Б.Д.Грінченка батькам – учасникам АТО студентів нашого Факультету до Дня Збройних сил України 

7 грудня відбувся ІV Загальноуніверситетський турнір з шахів «Королівський карась». Щиро пишаємось нашими студентами та вітаємо: Кузьміну Анну (І курс спеціальності «Регіональні студії»). – І місце, Деченка Дмитра (І курс спеціальності «Регіональні студії») - ІІІ місце 

7 грудня відбулося вручення найпочеснішої відзнаки для студентів Університету – іменної Грінченківської стипендії. Щиро вітаємо з її отриманням Голову Наукового Товариства Факультету, студентку V курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Гондюл Олександру.

17 грудня до Дня святого Миколая та новорічно – різдвяних свят  студенти – міжнародники Факультету долучилася до великої благодійної ініціативи, започаткованої для дітей з особливими потребами з зони АТО та дітей героїв АТО угорським меценатом і засновником БФ "Життя без страху" Золтаном Хорватом. Співорганізаторами заходу виступили: Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні Ernő Keskeny та представниця ГС "Промінь Україні" Аня Крисюк. Впродовж двох годин в Історико - меморіальному музеї Михайла Грушевського для дітей було організовано яскраве і святкове дійство з казковими героями та художніми виступами, презентовано солодкі подарунки та передано в малозабезпечені сім`ї велику кількість продуктової допомоги від Посольства Угорщини. Наші студенти разом з іншими учасниками заходу обговорили проблеми дітей та їх сімей, можливості подальшої співпраці та допомоги.   

18 січня, в межах одного з найважливіших напрямів діяльності Факультету, спрямованого на формування фахових компетентностей студентів, в межах постійно діючого проекту «Лідери для лідерів студенти – міжнародники  відвідали відкриту лекцію народного депутату України, Голови комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я, радника Президента України з гуманітарних питань, заслуженого лікаря України, доктор медичних наук, професора -  Ольги Богомолець на тему: «Зміна політичних еліт: хто здатен вивести країну з кризи?»

18 січня Наукове товариство та Рада студентського самоврядування провели на Факультеті права та міжнародних відносин «Дипломатичний вечір», присвячений 100–річчю української дипломатії.

22 січня студенти – міжнародники  Факультету долучилися до масштабної акції «живий ланцюг Соборності», присвяченої 99-ї річниці Акту Злуки, вшанувавши тим самим історичну подію - об'єднання Східної та Західної України в одне ціле.

 1 лютого Виступаючи керівником Зразкового творчого об’єднання «Клуб «Лідер» та одним з координаторів діяльності Асоціації учнівського самоврядування м. Бориспіль, студент ІІ курсу спеціальності «Міжнародна інформація» Дмитро Потапов запроваджує у життя досвід лідерства Університету Грінченка, проводячи потужну роботу з найактивнішими представниками молоді, спрямовану на активізацію процесу діяльності органів учнівського самоврядування на рівні міста та загальноосвітніх закладів, участь молоді в прийнятті рішень, формування особистості, її суспільно-громадського досвіду, розвитку, стимулу, реалізацію творчого потенціалу.  Одним з найуспішних проектів останнього часу, до організації яких долучився Дмитро, стала Зимова школа лідерів, участь в якій взяли представники усіх місцевих ЗОШ.

9-11 лютого, в межах такого важливого напрямку діяльності, як розвиток лідерства, студенти – міжнародники Факультету взяли участь у тренінгах, що є складовою частиною проекту Британської Ради Active Citizens Ukraine (Активні Громадяни). 

13 лютого,в рамках розвитку такого важливого напряму роботи, як підвищення рівня наукової компетенності, студенти – міжнародники  Факультету відвідали Простір неформальної освіти NAUHUB та взяли участь у дискусії на тему "(Не)жіноча наука", присвяченої Міжнародному дню жінок та дівчат у науці.

14 лютого студенти Факультету спеціальностей «Міжнародна інформація», «Країнознавство», «Суспільні комунікації», «Регіональні студії» відвідали зустріч з Надзвичайним і Повноважним послом Норвегії в Україні, паном Уле Тер'є Хорпестадом та в неформальній бесіді, цікавих питаннях та відповідях більше дізналися про Королівство Норвегія та можливості співпраці в різних сферах між нашими країнами.

17 лютого студенти Факультету, разом з керівниками департаментів Студентської ради з розвитку міжнародних проектів та волонтерства, долучилися в якості помічників до масштабного щорічного фестивалю культур від міжнародної молодіжної організації AIESEC - GlobalVillage.

17 лютого студенти Факультету спеціальностей «Міжнародна інформація » та «Країнознавство», в межах набуття майбутніх професійних якостей та формування фахових компетентностей, виступили волонтерами та перекладачами головної події готельної індустрії міжнародного масштабу - InternationalHospitalityConference, яка зібрала більше 300 знакових особистостей готельного ринку з України та 21 країн Європи

21 лютого члени департаменту Студентської Ради з розвитку міжнародних проектів та волонтерства, в межах програми імені Фулбрайта в Україні, долучилися до Лекції-дискусії «Ідентичність нечуючих та слабочуючих людей після Майдану», яку презентувала Дженіфер Дікінсон (JenniferDickinson) — професорка антропології, директорка Центру викладання і навчання Вермонтського університету

26 лютого,на запрошення Міністерства інформаційної політики України, голова департаменту з розвитку міжнародних проектів – студентка ІІ курсу спеціальності «Країнознавство» Добридень Альона та студентки спеціальності «Міжнародна інформація» Вікторія Хомутська та Євгенія Івашура долучились до організації та проведення ІV Міжнародного форуму «Окупований півострів: чотири роки опору» (200 учасників та 30 спікерів).

13 березня  студентка среціальності «Країнознавство» Добридень Альона, отримала можливість долучитися до масштабного проекту, започаткованого Міністерством молоді та спорту України, «11 кроків до майбутнього з успішними українцями», під час реалізації якого відбудуться зустрічі зі знаковими, прогресивними особистостями зрізних сфер діяльності, що розкажуть про навички успішної людини 21-го сторіччя, які необхідно опанувати вже сьогодні.

14 березня команда Факультету у складі студенток - міжнародниць : Дубініної  Марії, Гаман Дар’ї , Іващенко Олександри посіла почесне ІІ місце  у  загально університетському  математичному брейн – ринзі, присвяченому  Дню числа   π (організатор заходу Факультет інформаційних технологій та управління).

15 березня студенти – міжнародники Факультету відвідали зустріч з визначним державним діячем, головою Верховної ради України (1990-1991), народним депутатом України I—IV скликань, героєм України, 1-м Президентом України (1991 — 1994) - Леонідом Макаровичем Кравчуком, та обговорити суспільно важливу на сьогоднішній день тему «Політичний лідер нового формату: кого потребує країна ?».

17 березня студенти спеціальності «Суспільні комунікації» Главак Анна та Черевичний Богдан відвідали  конференцію Light up Hackathon 2018, організатором якої виступила міжнародна молодіжна організаціяAIESEC. Метою цього заходу було створення бізнес-проектів  Start up та соціальних проектів Heart up. 

18 березня представники Ради Студентського самоврядування відвідали масштабну книжкову виставку «КИЇВСЬКА ВЕСНА – 2018», що проходило за сприяння Державного підприємства «Український Дім» та Державного комітету телебачення і радіомовлення України.
На виставці було широко представлено художню, наукову, довідкову, навчальну, історичну, краєзнавчу літературу, періодику та діяв «Літературний салон», де усі зацікавлені поспілкуються як з видатними, відомими та популярними письменниками сучасності, так і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві. Наші студенти взяли участь у благодійній акції по збору видань для юних мешканців Донецької та Луганської областей.

20 березня (Міжнародний День французької мови, Міжнародний День Франкофонії) студенти спеціальності «Суспільні комунікації» відвідали зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Бельгія в Україні Люком Якобсом,

22 березня студенти Факультету 1 курсу спеціальностей «Суспільні комунікації» та «Регіональні студії» межах розвитку лідерського напряму діяльності долучилися до першого заняття гуртка лідерства, започаткованого Науково – методичним центром культури лідерства.

21 – 23 березня  В межах розвитку такого важливого напряму діяльності студентства Факультету, як сприяння працевлаштування випускників та студентів інших курсів,  наші вихованці - Хомутська Вікторія, Івашура Євгенія, Мачуська Анастасія, Комісаренко Анастасіягідно представили Факультет, долучившись в якості координаторів та волонтерів до організації та проведення XVІІІ Ярмарку вакансій «Impulse - 2018», який в цьому році проходив по 3 напрямкам (ITTechPOINT, LinguisticPOINT, EconomicPOINT).

25 березня студент ІІ курсу спеціальності «Міжнародна інформація» Дмитро Потапов, в межах розвитку такого важливого напряму діяльності як лідерський за особистим запрошенням організаторів, представив Студентське самоврядування Факультету та Університету на масштабному Форумі прогресивної молоді «Синергія»,темою якого стало різновекторне дослідження «Вивчення становища молоді Київської області з метою формування обґрунтованої молодіжної політики».

23 березня в межах розвитку такого важливого напряму роботи як налагодження міжнародних контактів, студентка ІІ курсу спеціальності «Країнознавство» Добридень Альона та студентка спеціальності «Міжнародна інформація» Дубініна Марія відвідали в Національному музеї мистецтв імені Богдана і Варвари Ханенків масштабний мистецький захід Дні Португальської культури в Україні, який відбувся за сприяння Посольство Португалії в Україні, проекту «Культурний код» від Європейської Школи Дизайну та Фонду сприяння розвитку мистецтв.

23 березня Голова департаменту з розвитку міжнародних пректів Студентської Ради Факультету, студентка ІІ курсу спеціальності «Країнознавство» Добридень Альона стала учасницею Всеукраїнської конференції «20 років Моделі ООН в Україні», яка проходила у Дипломатичній академії України імені Геннадія Удовенка при Міністерстві закордонних справ.

20, 29 березня всі студенти – першокурсники спеціальностей «Суспільні комунікації», «Регіональні студії» стали и учасниками «Програми тренінгів з лідерства», спрямованої на адаптацію студентів в університетському середовищі, поглиблення розуміння головних цінностей Університету, побудову успішної команди.

31 березня студенти Факультету відвідали масштабний Ярмарок вакансій KyivPost та отримали можливість особисто поспілкуватися з HR-ами більш, ніж 35 провідних компаній світу, які працюють в Україні, серед яких: CBREUkraine, Європейська Бізнес Асоціація, AvonBrightmanЛеруа Мерлен Українаhromadske.uaPepsiCoUkraineClickAviationNetworkLantmännenAXA, Runway, ВОЛЯАльфа-БанктаУкрсоцбанк, B.C. Toms & Co, BIIR Україна, CIVITTAUNDPUkraine / ПРООН в Україні- агентство Організації Об'єднаних Націй, EYUkraine, та інші…

31 березня  Голова департаменту СР Факультету з розвитку міжнародних проектів Альона Добридень (член Студентської Ради при Міністерстві інформаційної політики України) відвідали інформаційне агентство «Укрінформ» де відбулося встановлення Всеукраїнського рекорду із найбільшої кількості привітальних листівок до Великодня для українців за кордоном у кількості 9806 штук, які студенти вищих навчальних закладів з усієї України (за участю ФПМВ) підписали або зробили власноруч. Захід відбувся за участі міністра інформаційної політики України Юрія Стеця. Рекорд зафіксувала генеральний директор Книги рекордів України Ганна Крисюк. Привітання будуть передані адресатам через Світовий конгрес українських молодіжних організацій (СКУМО), який діє при Світовому конгресі українців з 2013 року.

4 квітня студенти Факультету спеціальностей «Суспільні комунікації», «Регіональні студії», «Міжнародна інформація» відвідали Днi Шведської Культури / Svenska Kulturdagar 2018. Організаторами заходу виступили Кафедра германської філології та перекладу ІФ КНУ імені Тараса Шевченка та Svenska institutet. Інформаційними партнерами та співорганізаторами стали: Embassy of Sweden in Kyiv, Мала академія наук України та Swedish Language School - Kyiv. З вітальними промовами до присутніх звернулися представники Посольства Швецiї в Українi та керівництво Iнституту фiлологiї КНУ імені Тараса Шевченка. Шведський літературо – та мистецтвознавець Ларш Елофссон провів цикл лекцій, присвячених шведській літературі, мистецтву та риториці: “Шведське образотворче мистецтво”, “Життя i творчiсть Сельми Лагерлеф”, “Зi шведської пiсенної скарбницi: Бельман i Таубе”, які читалися шведською мовою з українським перекладом.

20 квітня  студенти Факультету спеціальностей «Суспільні комунікації», «Регіональні студії», «Країнознавство», «Міжнародна інформація» долучилися до плеяди найкращих ВИШів України, організувавши та провівши Модель ООН - найвідомішу у світі науково - освітню рольову гру, в ході якої імітується засідання різних органів системи ООН. ЇЇ учасники виступають в ролі дипломатів, відтворюючи роботу Організації з дотриманням реальних правил процедури. Під час І Моделі ООН на нашому Факультеті учасники, що входили до складу Ради Безпеки, обговорювали конфлікт в Ємені, а темою обговорення Ради з прав Людини було визначено - Зміцнення технічного співробітництва та створення потенціалу в області захисту та реалізації прав людини.

 

23 квітня  студенти Факультету, за сприяння керівника департаменту з розвитку міжнародних проектів Студентської ради – студентки ІІ курсу спеціальності «Країнознавство» Добридень Альони, долучилися до організації та виступили волонтерами на ІІ МІЖНАРОДНОМУ БІЗНЕС-ФОРУМІ «БІЗНЕСWOMAN 2018». Організаторами форуму традиційно виступив Журнал «БізнесWOMAN», Генеральним партнером форуму виступила Угорська будівельна компанія Magasepito'99 KFT, власник Zoltan Horvath, Ексклюзивний партнер: Міжнародна дипломатична рада в Україні, президент Вікторія Ліснича. Метою форуму стала: консолідація жінок бізнесу, політики та соціальної сфери задля налагодження тісної співпраці, обміну досвідом, репрезентації України в світі. Учасниками - стали близько 1000 жінок з 20 країн світу

25 квітня студенти - випускники Факультету права та міжнародних відносин взяли участь у черговому «Ярмарку вакансій» Київського університету імені Бориса. Серед великої кількості роботодавців – представників організацій та установ найрізноманітніших галузей, найбільше зацікавлення студентів –міжнародників викликали саме друзі та партнери Факультету: Національне агентство України з питань державної служби (Генеральний департамент з питань управління персоналом на державній службі), Міжнародний Центр перспективних досліджень, які ознайомили присутніх з профільними для них вакансіями та програмами стажування.

Травень Студенти Факультету права та міжнародних відносин - Добридень Альона, Грицюк Тетяна, Курохтіна Анастасія взяли участь у Молодіжному євроатлантичному безпековому форумі, який відбувся на базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Організаторами Форуму виступило Посольство Литви в Україні, яке виконує функції контактного Представництва НАТО в Україні, Міністерство освіти і науки України, Міністерство молоді і спорту України.

15 травня Студенти Факультету права та міжнародних відносин, на запрошення Міністерства інформаційної політики, взяли участь в якості волонтерів в етнопоказі за участі жінок-учасниць бойових дій на Сході України, волонтерок та військових журналісток, які продовжують славну традицію і історичний приклад українського жіноцтва, що брали участь у визвольному русі, в патріотичних рухах і організаціях. Захід відбувся у «Мистецькому арсеналі» в Києві у рамках дипломатичного прийняття «Українські амазонки». Його організатором виступило Міністерство інформаційної політики України спільно з громадською організацією «Всесвітній день вишиванки».

18-19 травня, напередодні відзначення Дня Європи, на Факультеті права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка за сприяння кафедри міжнародних відносин та міжнародного права, вперше була проведена Всеукраїнська Модель ООН – найвідоміша у світі освітня ролева гра, в ході якої імітуються засідання різних органів системи ООН.Учасниками Моделі ООН – 2018 стали студенти провідних Вишів Одеси, Дніпра, та Києва. З вітальним словом до учасників конференції звернувся визначний український дипломат, надзвичайний та Повноважний Посол України в Туреччині, в ПАР, в Мозамбік у, в Намібії, в Замбії, в Зімбабве, член делегації УРСР на черговій сесії Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку, 1-й секретар Постійного Представництва УРСР при ООН – Ігор Турянський; професор кафедри міжнародних відносин та міжнародного права, видатний український дипломат, глава Місії ОБСЄ в Грузії з врегулювання конфлікту в Південній Осетії, радник Посольства України у Південно-Африканській Республіці, Генеральний консул України в Единбурзі, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Королівстві Норвегія – Олександр Цвєтков; представник Українсько – турецького культурного Центру «Сяйво» Серкан Огузхан, завідувач кафедри міжнародних відносин та міжнародного права – Ігор Жалоба.

3 червня студенти – міжнародники  Факультету права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка, разом з 70 студентами - грінченківцями різних спеціальностей, долучилися у якості волонтерів до «Пробігу під каштанами» - наймасштабнішого спортивно - благодійного проекту в Україні. Зібрані в рамках проекту кошти спрямовуються на придбання обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Цього року Пробіг пройшов під гаслом «Біжу заради маленьких сердець»

9 червня у арт - хабі ІА «Укрінформ» відбулася Всеукраїнська студентська конференція «Консолідація молоді у впровадженні інформаційно-освітніх проектів», організована Міністерством інформаційної політики України. На заході були присутні: Міністр інформаційної політики України Юрій Стець, радник Міністра інформаційної політики України з питань міжнародної комунікації Марина Соботюк, радник з питань впровадження освітніх програм – герой України Володимир Жемчугов. Учасники заходу виступили з ініціативою запровадження освітньої програми національно-патріотичного виховання у ВНЗ України. Очікується, що вона стартує вже у новому навчальному році.

Червень Факультет права та міжнародних відносин на запрошення Міністерства інформаційної політики представляли: член Студентського Парламенту Університету, студент ІІ курсу спеціальності «Міжнародна інформація» Дмитро Потапов. Під час конференції відбулося нагородження найактивніших членів Студентської Ради при МІП. Щиро вітаємо студентку ІІ курсу спеціальності «Країнознавство» Добридень Альону з відзнакою Міністерства інформаційної політики України !!!

Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.
Хроніки.2017-2018 н....
Хроніки.2017-2018 н.р.