Вибори до органів студентського самоврядування та делегатів з числа студентів - 2018

 

21 листопада 2018 року студенти Факультету права та міжнародних відносин взяли участь у чергових загальноуніверситетських виборах до органів студентського самоврядування та представницьких органів Університету та Факультету.

Щиро вітаємо:

Івашкевич Ангеліну (студентку ІІІ курсу спеціальності «Право»)  з обранням на посаду Президента Студентського Парламенту Університету!
Потапова Дмитра (студента ІІІ курсу спеціальності «Міжнародна інформація») з обранням на посаду Голови Ради студентського самоврядування Факультету права та міжнародних відносин! 
Гаргуна Сергія (студента ІІІ курсу спеціальності «Право»), Довгополого Єгора (студента ІІ курсу спеціальності «Право») з обранням до Вченої Ради Університету.
Вовка Віктора (студента ІV курсу спеціальності «Право»), Гаргуна Сергія (студента ІІІ курсу спеціальності «Право»), Потапова  Дмитра (студента ІІІ курсу спеціальності «Міжнародна інформація») з входженням до лав Студентського Парламенту Університету та всіх студентів, обраних до Ради Студентського самоврядування Факультету.
Дякуємо Гаргуну Сергію (Секретарю ЦВК Студентського Парламенту університету) за високу організацію цьогорічних студентських виборів.
Бажаємо віри в свої сили, мудрості, та натхнення на шляху розбудови потужного студентського руху в Київському університеті імені Бориса Грінченка!

 Протокол