Участь у Міжнародному екологічному форумі

14 вересня 2018 року студенти Факультету права та міжнародних відносин, на чолі з Головою департаменту Студентської Ради з розвитку волонтерських проектів, студенткою ІІІ курсу спеціальності «Право» – Ніною Малєкіною, долучилися в якості співорганізаторів та волонтерів до Міжнародного екологічного форуму, присвяченого Міжнародному дню захисту озонового шару (Тhe International Day for the Preservation of the Ozone Layer), який відбувся в Колонній залі КМДА.
  Форум зібрав ТОП-представників з провідних та міжнародних фінансових установ, представників державної влади, міжнародних інвесторів, найбільших компаній енергетичного, будівничого та аграрного сектору, громадських організацій для визначення орієнтирів інноваційних рішень на найближчі роки. Метою Форуму є сприяння формуванню надійної екосистеми та сталого розвитку України. 
Ділова програма Форуму включала спілкування з провідними експертами у сфері екології; панельні дискусії; ознайомлення з Програмами України, інших країн (зокрема Канади, Японії, Німеччини), направлених на вирішення проблем у сфері екології.
Серед запрошених на відкриття Форуму:  Віктор Вакараш, Заступник Міністра екології та природних ресурсів України; Володимир Прокопів, Заступник Київського міського голови, Секретар Київради; Сергій Савчук, Голова Держенергоефективності;  Володимир Михайлов, Генеральний секретар Міжнародної торгової палати ICCUkraine; Лілія Олійник, голова ГО «Живу в гармонії».
  Серед доповідачів заходу: Руслана Лижичко, народна артистка України; Петро Пантелєєв, заступник Голови Київської міської державної адміністрації;
  Емма Турос, виконавчий директор Канадсько-Української торгової палати Координатор проекту CUTIS; Магнус Йохансен,  регіональний менеджер в Україні норвезької компанії Scatec Solar; Володимир  Маліновський, старший науковий консультант Інституту здоров’я рослин; Степан Кудря, Директор Інституту відновлювальної енергетики, член-кореспондент НАН України та ін.