Участь у Volunteer Fest з нагоди святкування Міжнародного дня волонтера

2 грудня 2017 року члени Ради студентського самоврядування та студенти 1-3 курсів Факультету права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка, у рамках програми America House відвідали Volunteer Fest з нагоди святкування Міжнародного дня волонтера.
Під час урочистого відкриття фестивалю відбулася панельна дискусія, в якій брали участь Джордж Кент ( заступник голови місії Посольства США в Україні), Ніл Вокер ( координатор системи ООН в Україні), Олександр Ярема (заступник Міністра молоді та спорту), Мустафа Найєм (співзасновник ініціативи GoGlobal) та Ольга Руда( молодіжний делегат до Генасамблеї ООН від України).
Гості заходу мали змогу прийняти участь в оналйн - трансляції з центром «Вікно в Америку» - Слав`янськ, Харків.
Також на фестивалі були представленні міжнародні волонтерські організації та програми такі як: Червоний Хрест, U-Report, GoGlobal, Tehnovations та інші, що активно залучали до співпраці наших студентів.
Завершенням цього заходу стало спілкування студентів з американськими спікерами: Чарльзом Сантьяго - волонтер Корпусу Миру - «The Good Peer Pressure» та Фабенсоном Фрішем - волонтер Корпусу миру - «Why I`ve become a volunteer in Ukraine». Вони поділилися своїм досвідом волонтерства та розповіли про свої благодійні програми.
На останок спікери дали гарні рекомендації нашим студентам, як стати успішними. Однією з найважливіших порад стали слова: «Always keep trying. Even you fell, get up and try over. It doesn’t matter whether it’ll come out at once or not. Just do it! » - «Завжди намагайся. Навіть, якщо ти впав, вставай і намагайся. Неважливо, чи прийде це одразу, чи ні. Просто зроби це! »