Зустріч з громадським діячем, юристом Олександрою Павленко

 

23 листопада 2017 року, в межах одного з найважливіших напрямів діяльності Студентського самоврядування Факультету права та міжнародних відносин, спрямованого на формування фахових компетентностей студентів, в межах постійно діючого проекту «Лідери для лідерів» представники спеціальностей «Право» та «Суспільні комунікації» відвідали зустріч з Олександрою Павленко - правознавцем, адвокатом, Членом Асоціації юристів України, Європейської бізнес-асоціації, учасником програми Української школи політичних студій у Раді Європи в Страсбурзі (2009 р.), курсу Вашингтонського університету у Брюсселі (2012 р.),
програми відповідального лідерства «Аспен -Україна», у 2012 р. увійшла до п'ятірки відомих жінок-юристів України за версією журналу «Forbes Woman»  та у двадцятку найкращих ТОП-менеджерів юридичних компаній України. № 28 у топ-100 найвпливовіших жінок України в 2015 році за рейтингом журналу «Фокус». З 2013 року - співзасновник громадського руху адвокатів «19 грудня» (група відома своїми акціями щодо реформи судової системи України в період ЄвроМайдану). Останні 6 років — активний громадський діяч, спікер численних українських та міжнародних юридичних конференцій; автор великої кількості ініціатив та заходів юридичного бізнесу.
Вітаємо студентку ІІ курсу спеціальності «Право» Торчинську Євгенію з отриманням сертифікату на участь у програмі «Школа реальної юриспруденції», яка складається з курсу лекцій від ТОП – 10 юристів України, суддів, прокурорів, адвокатів та буде спрямована на опанування основ юридичного менеджменту, маркетингу та інші аспекти професії юриста.