Відвідання Дня правничої кар'єри

26 жовтня 2017 року студенти спеціальності «Право» Ангеліна Івашкевич та Євгенія Торчинська, на запрошення Юридичної клініки "Pro bono"; Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Центру проблем імплементації європейського соціального права, відвідали День правничої кар'єри - традиційний захід, що проводиться з 1997 року.
День правничої кар'єри - це безпосередня зустріч студентів та роботодавців з метою обміну актуальною інформацією на ринку праці, встановлення контактів між ними. В цей день студенти, випускники та молоді юристи отримують прекрасну нагоду поспілкуватись з представниками юридичних та адвокатських компаній, дізнатись їх вимоги до потенційних представників, знайти актуальні пропозиції стажування та працевлаштування. Роботодавцям даний захід надає можливість провести співбесіди зі студентами, тим самим знайти найбільш підготовлених та мотивованих молодих фахівців, що зможуть представляти інтереси компанії в різних регіонах України.
Зустріч наших студентів – правників з потенційними роботодавцями пройшла дуже успішно і ми впевнені – це покладе початок плідній співпраці та відкриттю нових професійних можливостей для випускників Факультету права та міжнародних відносин.