Звітна Конференція Ради студентського самоврядування Факультету

    8 червня 2017 року на Факультеті відбулася Звітна конференція Ради Студентського самоврядування, головним питанням порядку денного якої стало оприлюднення Звіту діяльності за 2016 – 2017 н. р. Головою Ради, першим віце – президентом Студентського Парламента Університета – студентом ІV курсу спеціальності «Правознавство» Станіславом Маляром.

   Звіт містив основні етапи становлення системи студентського самоврядування факультету, напрямки роботи та їх наповнення, підсумки діяльності за рік та перспективи розвитку на 2017-2018 н .р.

   Високий рівень організації Конференція підтвердила 100% явка делегатів – представників всіх спеціальностей та курсів Факультету, присутність на Конференції проректора з науково – педагогічної та соціально – гуманітарної роботи – Таїсії Юріївни Бєлофастової, адміністрації Факультету та позитивна оцінка Звіту, яка стала одноголосною.

   Щиро дякуємо членам Ради Студентського самоврядування за плідну роботу протягом цього навчального року та бажаємо наснаги, натхнення, віри в свої сили та великих успіхів в царині розвитку студентського руху.