Зустріч Клубу Спічрайтингу «ДИПЛОМАТ» в рамках підготовки онлайн- зустрічі зі студентами Leiden University (Нідерланди)


 25 квітня 2024 рокуЗустріч Клубу Спічрайтингу «ДИПЛОМАТ»

Київськой столичний університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

25 квітня 2024 року, в рамках підготовки до онлайн-зустрічі зі студентами Лейденського університету (Leiden University, Нідерланди), відбулася зустріч Клубу Спічрайтингу «ДИПЛОМАТ».

В ході зустрічі кандидат історичних наук, доцент кафедри міжнародних відносин Тетяна Ілюк ознайомила студентів із особливостями комунікації у крос-культурному середовищі, розповіла про ключові проблеми промоції України в світі, разом продумали цікаві аспекти представлення нашої країни в середовищі студентської аудиторії Нідерландів.

З приємністю відзначаємо і розширення нашої аудиторії, зацікавленої у докладанні зусиль для промоції України в світі. Участь в роботі Клубу спічрайтингу «ДИПЛОМАТ» цього разу прийняли здобувачі освітніх програм «Суспільні комунікації» та «Регіональні студії» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти. Долучилася також випускниця ОП «Суспільні комунікації» Катерина Гетманенко, та бакалавранти та аспіранти Факультету журналістики Університету Грінченка.

Завітала на засідання Клубу спічрайтинг і заступниця декана ФПМВ з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Наталія Баранова, яка допомогла студентам структурувати сценарій заходу і відзначила важливість патріотичних зусиль української молоді.  

Дякуємо усім учасникам за активну участь в роботі клубу і продовжуємо вдосконалюватися у практиці публічної комунікації!

Зустріч Клубу Спічра...
Зустріч Клубу Спічрайтингу «ДИПЛОМАТ» в рамках підготовки онлайн- зустрічі зі студентами Leiden University (Нідерланди)