День Соборності України

Розпочала свою роботу Всеукраїнська наукова онлайн-конференція "МІЖНАРОДНІ ВІДНОСИНИ ТА МІЖНАРОДНЕ ПРАВО В ПОСТБІПОЛЯРНІЙ СИСТЕМІ МІЖНАРОДНИХ ВІДНОСИН"

20 січня 2023 рік 
Історико-меморіальний музей Михайла Грушевського

 

 

 

 

 

 

20 січня 2023 року завідувач Юридичної клініки «Астрея», к.ю.н., доцент кафедри публічного права Факультету права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка Андрій Чернега, студенти спеціальності «Право» та «Міжнародне право» взяли участь в урочистому заході з відзначення 104-ї річниці проголошення Акту Злуки «Нас єднає прапор України: духовна єдність поколінь», який проходив в Історико-меморіальному музеї Михайла Грушевського за підтримки Департаменту молоді та спорту КМДА, Київського молодіжного центру.
Слова Державного гімну України та Духовного гімну «Боже, великий, єдиний» у виконанні заслуженої артистки України, бандуристки тріо бандуристок Українського радіо Катерини Коврик віддзеркалили героїчний подвиг наших попередників у боротьбі за єдину Соборну Україну, а хвилина мовчання на вшанування пам'яті всіх загиблих у російсько-українській війні, болючим відлунням у серці утвердило всіх присутніх в тому, що місія нашого покоління – це так само – боротьба за Батьківщину та Перемога в цій боротьбі.
Під час заходу присутні мали змогу ознайомитися з виставкою «СВОЇ/ЧУЖІ люди, спомини, речі ПАНЬКІВСЬКОЇ, 9». Закінчився захід урочистим врученням грамот – за свідому громадянську позицію, дієву допомогу Збройним Силам України, активну участь у військово-патріотичному вихованні молоді, вірність ідеалам незалежної соборної України та з нагоди 104-ї річниці Акту Злуки.
Висловлюємо щиру подяку організаторам заходу. Окрема подяка директорці Історико-меморіального музею Михайла Грушевського Світлані Паньковій та модераторці заходу - проректорці Київського університету ринкових відносин Галині Левківській.
День Соборності Укра...
День Соборності України 2023
День Соборності Укра...
День Соборності України 2023
День Соборності Укра...
День Соборності України 2023
День Соборності Укра...
День Соборності України 2023
День Соборності Укра...
День Соборності України 2023