Студентський Бал «Чарівна Віденська казка»

Студентський Бал «Чарівна Віденська казка»

11 грудня 2021 рік 

 

 

 

 

 

 

 

 11 грудня 2021 року студенти Факультету права та міжнародних відносин отримали  чудову можливість стати частиною «Чарівної Віденської казки» - саме під такою магічною назвою відбувся довгоочікуваний Студентський Бал, ініціатором якого виступив  Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) спільно з громадською організацією «Об’єднання творчих ініціатив» КНУТД.

Метою заходу став  розвиток серед молоді дипломатичних манер, правил  етикету, набуття танцювального досвіду та популяризація традицій Віденського  балу.  

Щиро пишаємось нашими хлопцями та дівчатами, а саме: студенткою ІІІ курсу спеціальності «Міжнародне право» Халабузар Еліною, студентами ІІ курсу спеціальності «Суспільні комунікації» Кирилюком Андрієм та Дудко Кирилом, студентом ІІ курсу спеціальності «Право» Головачем Валентином !

Ми завжди знали, що наші студенти найгарніші, найчарівніші та найталановитіші, а в казковій атмосфері балу це стало очевидним для всіх !

Група ж підтримки в особі батьків учасників, друзів та Студентської Ради Факультету ще більше надихнуло наших дебютантів та розкрило їх красу і  творчі здібності ! 

Щиро дякуємо нашим колегам з НМЦ соціально – гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів за чудову модерацію, а  Томко Дарині Олександрівні за те, що змогла подарувати нашим вихованцям любов до бального танцю і за такий короткий термін перетворила природні алмази на справжні діаманти !

З нетерпінням чекаємо на традиційний благодійний Грінченківський бал.

Студентський Бал «Ча...
Студентський Бал «Чарівна Віденська казка»