Завершилася серія зустрічей в рамках проєкту "EU Vision: Expectations VS Reality"

Завершилася серія зустрічей в рамках проєкту

24 листопада 2021 рік 
Paneuropa Kyiv

 

 

 

 

 

 

 

22 листопада офіційно завершилася серія зустрічей в рамках проєкту "EU Vision: Expectations VS Reality", організованих громадським об’єднанням Пан’європейська молодь Київщини, членами якого є й наші студенти освітніх програм "Суспільні комунікації" та "Регіональні студії".

 Масштабний тритижневий захід, який включав три онлайн-дискусії з європейськими експертами та представниками Пан’європейських Союзів  Хорватії, Болгарії та Словенії був закритий зустріччю на тему: «Оцінка євроінтеграції Словенії: досвід для України». Спікерами виступили президент Пан’європейського Союзу Словенії  Ларіс Гайзер та проєктний менеджер в словенській громадській організації Društvo Mladi Evropejci (JEF Slovenia), співробітник представництва ЄС при Міністерстві закордонних справ Словенії Янез Габровшек. Під час обговорення піднімалися питання про майбутнє Словенії в ЄС, значення Пан’європейського Союзу для країни, плюси та мінуси членства в Європейському Союзі та підсумки головування Словенії у Раді ЄС. Представники Словенії висловили свої думки щодо того, як вступ до ЄС вплинув на розвиток їх країни, і який досвід буде корисним для України.

В зустрічі взяли участь голова Пан'європейського Союзу України, професор кафедри міжнародних відносин та міжнародного права Ігор Володимирович Жалоба, генеральний секретар Австрійського Пан'європейського Союзу Райнхард Клоучек та президент асоціації «C l'Europe.Conference Paneuropéenne de Strasbourg» професор Жан-Поль Пікапе та багато інших учасників.

 

EU Vision
EU Vision
EU Vision
EU Vision
EU Vision
EU Vision
EU Vision
EU Vision
EU Vision
EU Vision
EU Vision
EU Vision