Міжнародна конференція з аграрного права

Міжнародна конференція з аграрного права

2021 рік 
Київсь
кий університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

 

 

 

 

 

Студенти факультету завдяки членству в Київському осередку Ліги студентів Асоціації правників України мали змогу відвідати Першу міжнародну конференцію з аграрного права організовану Асоціацією правників України та Секцією аграрного права Міжнародної асоціації юристів.

Захід зібрав провідних юристів, представників Програми USAID з аграрного і сільського розвитку, міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, Офісу протидії рейдерству Міністерства юстиції України, Асоціації «Український Клуб Аграрного Бізнесу» (УКАБ), агропромислового холдингу «Астарта-Київ», Української зернової асоціації, Deutsche Bahn E.C.O. Group, UkraineInvest та інших.

Студенти ознайомилися з новелами та нагальними проблемами однієї з найперспективніших юридичних сфер нашої країни з уст провідних фахівців аграрного права України та світу.

Зокрема , київські лігівці прослухали експертні думки щодо результатів відкриття ринку землі, проблем антирейдерства в аграрній сфері, міжнародній торгівлі та вирішення спорів , оподаткування аграрних господарств та інші.

 Київський осередок Ліги студентів Асоціації правників України буде і надалі долучати  студентів Факультету права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка до фахових обговорень актуальних юридичних питань в середовищі топових представників правничої професії України.

Міжнародна конференц...
Міжнародна конференція з аграрного права
Міжнародна конференц...
Міжнародна конференція з аграрного права