Онлайн День відкритих дверей на ФПМВ для випускників – правників Фахового коледжу «Універсум»

 

4 червня 2020 року, в межах такого важливого напряму діяльності, як профорієнтаційна робота, відбулась зустріч керівництва Факультету права та міжнародних відносин зі студентами ІV курсу спеціальності «Право» Фахового коледжу «Універсум» та головою циклової комісії з суспільних дисциплін і правознавства — Тарасюк Аллою Юріївною.
            Під час зустрічі студенти коледжу мали змогу поспілкуватися з деканом факультету Грицяком Ігорем Андрійовичем, завідувачем кафедри публічного та приватного права Орел Лілією Василівною та отримати детальні відповіді на свої питання щодо вступу на Факультет та подальшого навчання.

            Щиро дякуємо модератору зустрічі: старшій викладачці кафедри публічного та приватного права Байталюк Ользі Михайлівні за можливість спілкування, яке є таким важливим між нашими структурними підрозділами та юридичними спеціальностями!

            Ми щиро чекаємо наших дорогих студентів — випускників Фахового коледжу «Універсум» на Факультеті права та міжнародних відносин і бажаємо їм успішного вступу!