Модель ООН 2020

 

13.05.2020 вперше в історії Факультету права та міжнародних відносин була проведена онлайн Модель ООН на платформі Google Meet у форматі засідання Ради з прав людини за темою: "Вплив застосування інструментів масового цифрового спостереження в рамках боротьби з пандемією COVID-19 на порушення прав людини". Учасниками моделювання стали студенти 1-4 курсів спеціальностей «Суспільні комунікації», «Регіональні студії» та «Право».
         вітальним словом до учасників звернулися завідувач кафедри міжнародних відносин та міжнародного права – Жалоба Ігор Володимирович та доцент кафедри міжнародних відносин та міжнародного права, заступник декана Факультету з наукової роботи Слюсаренко Ірина Юріївна.         Під час заходу учасники виступали від імені різних світових держав і намагалися розробити шляхи врегулювання цієї нагальної проблеми, застосовуючи аналітичні та комунікативні навички, щоб узгодити політичні позиції усіх зацікавлених сторін.

         Найкращими делегатками стали студентки 3-го курсу спеціальності «Суспільні комунікації» Главак Анна та Романюк Тетяна, а також студентка 1-го курсу спеціальності «Суспільні комунікації» Давиденко Катерина.
       Щиро дякуємо всім учасникам цьогорічної «Моделі ООН» та організаційному комітету на чолі зі студенткою 3 курсу Гаценко Анастасією, які незважаючи на форс мажорні обставини підтримали традицію та осучаснили її до вимог часу, що є властивим справжнім майбутнім дипломатам!