Наші студенти відвідати головний офіс Консультативної місії ЄС в Україні

 

5 грудня студенти Факультету права та міжнародних відносин разом з доцентом кафедри міжнародних відносин та міжнародного права, кандидатом юридичних наук, доктором права Тимченко Ліліаною Олексіївною отримали можливість відвідати головний офіс Консультативної місії ЄС в Україні та поспілкуватись з заступником голови місії Фредеріком Весслау.

         Консультативна місія Європейського Союзу (КМЄС) в Україні офіційно розпочала роботу в Києві 1 грудня 2014 року після Революції Гідності та одержання відповідного запрошення від уряду України. Місія надає підтримку державним органам України у послідовному реформуванні сектору цивільної безпеки шляхом стратегічних консультацій і практичної підтримки заходів з реформування згідно зі стандартами ЄС та міжнародними принципами належного врядування та дотримання прав людини.

         Щиро дякуємо студентці ІІІ курсу спеціальності «Регіональні студії» Бистрій Вікторії за сприяння в організації цієї чудової зустрічі, яка сприятиме більш глибокому розумінню студентами – міжнародниками особливостей майбутньої професії.