3 грудня у Освітньому Центрі Верховної Ради України відбулось нагородження переможців молодіжного конкурсу есе на тему: «Об’єднані мрією»

 

Лейтмотивом конкурсу є популяризація ідеї єдності та порозуміння, формування в суспільстві системи загальнонаціональних цінностей, що мають на меті об’єднати молоде покоління та залучити до роздумів про важливість суспільної злагоди та свободи.

         Співорганізаторами та членами журі конкурсу виступили: народна депутатка України Ірина Верещук, народний депутат України Василь Мокан, народна депутатка України Ірина Борзова, голова правління ГО «Громадське радіо» Андрій Куликов, Академік Української академії наук в галузі стратегічного менеджменту Богдан Будзан

         Захід проводиться з нагоди річниці Всеукраїнського референдуму на підтвердження Акту проголошення незалежності України.

         Журі конкурсу відібрали п’ятірку кращих з усієї України, до якої ввійшла студентка ІV курсу спеціальності «Країнознавство», Голова Наукового товариства Факультету права та міжнародних відносин - Шахова Оксана. Вона не лише отримала нагороду, але й особливу відзнаку від Академіка Української академії наук в галузі стратегічного менеджменту Богдана Будзана. Почесний член журі подарував авторську книгу "Дорогою до себе".

         Щиро пишаємось нашою Оксаною ! Дякуємо їй за талант мріяти про головне та здатність своїми мріями, які завжди стають діями, мотивувати інших на суспільно важливі вчинки !