27 листопада відбулась лекторій-бесіда «Принципи лідерства служіння в управлінні»

 

27 листопада відбулась лекторій-бесіда «Принципи лідерства служіння в управлінні», яка подарувала можливість студентам Київського університету імені Бориса Грінченка почути успішні історії справжніх лідерів у різних сферах суспільного життя, таких як: Наталія Бикова - керівник програми «Молодіжний розвиток» Корпусу миру США в Україні, Олена Молодцова - керівник маркетингу в Україні торгової марки “Red bull”, Маршал Крістенсен - почесний професор нашого університету та коуфаундер міжнародної організації «Co-Serve International”. Спікери поділились з  майбутніми лідерами своїм управлінським досвідом, ціннісними орієнтирами, принципами, якими вони послуговуються у своєму житті. 

            Ініціаторами та організаторами заходу стали студенти Факультету права та міжнародних, випускники Міжнародної академії лідерства служіння Бистра Вікторія та Прачук Дмитро, які гідно захистили свій фінальний проект та зміцнили в наших студентах - грінченківцях переконання – Справжні лідери змінюють світ !!!   

         Щиро дякуємо за допомогу та підтримку наших студентів – лідерів  співробітникам Центру програм з лідерства служіння Університету !