Інформаційна сесія на тему: "Основи правового захисту"

 

4 листопада 2019 року для студентів 1 курсу спеціальності «Міжнародне право» та студентів 2 курсу спеціальності «Право» доцентами кафедри публічного та приватного права, к.ю.н. Бойчуком Д.В. та Пановою І.Ю. було організовано інформаційну сесію на тему: "Основи правового захисту", яка відбулася в конференц-холі ДЕПО.
В ході проведеного заходу студенти-правники мали живе спілкування та могли подискутувати із запрошеними спікерами: 1) адвокатом Кристиною Очкур (Kristina Ochkur) – фахівецем із податкового та господарського права, співвласницею Консалтингово Агенства «Вертикаль». Загальний стаж юридичної практики якої складає 15 років; 2) адвокатом Марією Левченко (Maria Levchenko) - фахівцем з цивільного та господарського права, керівником судової практики Консалтингового Агенства «Вертикаль», доктором філософії в галузі політології. Загальний стаж юридичної практики якої становить 12 років.
На заході студенти дізналися: що таке правова та юридична відповідальність (від теорії до практики), обставини наявність яких робить юридичну відповідальність можливою, обставини наявність яких робить юридичну відповідальність об'єктивно необхідною, стадії механізму покладання юридичної відповідальності, підстави виключення та звільнення від юридичної відповідальності.
По завершенню заходу всі учасники залишились із гарним настроєм та традиційно провели спільну фотосесію.