Участь у восьмій виставці вищої освіти в США, організованої мережею EducationUSA за підтримки Посольства США в Україні

 

2 листопада студентка ІІІ курсу спеціальності «Регіональні студії», цьогорічна випускниця  Міжнародної академії лідерства служіння Бистра Вікторія долучилася до команди волонтерів на Восьмій виставці вищої освіти в США, організованої мережею EducationUSA за підтримки Посольства США в Україні.

Виставка відбулася в  Києві у  готелі Intercontinental та зібрала в одному освітньому просторі представників 11 американських університетів та коледжів  (College of Charleston; Colleges of Contra Costa; Full Sail University; Minerva Schools at KGI; Northeast Wisconsin Technical College; Orange Coast College; Saint Leo University; Snow College; St. Cloud State University; Truman State University; Virginia Tech).

Під час заходу учасники дізналися про доступні для абітурієнтів стипендії та деталі вступу до американських університетів, особисто поспілкувалися з членами приймальних комісій, відвідали воркшопи щодо вступу до американських коледжів та університетів, дізналися про те, як здійснювати пошуки фінансової допомоги для свого навчання та оформлення студентської візи.