Участь у заході від ООН Україна «Будь на хвилі змін» (Be the Change)

 

В межах святкування Дня Організації Об’єднаних Націй студенти Факультету права та міжнародних відносин взяли участь у масштабній події, організатором якого виступила ООН в Україні.

Метою заходу стало популяризація та досягнення українцями 17 Глобальних Цілей Сталого Розвитку, закладених в основі політики 193 держав-учасниць ООН протягом наступних 15 років, і покликаних вирішити такі світові проблеми, як: бідність, відсутність нормальної освіти в багатьох країнах, економічні та політичні міждержавні конфлікти, гендерна нерівність, ксенофобія, епідемії, екологічні проблеми, тощо. Успішна реалізація ЦСР забезпечить стабільне підвищення якості життя для майбутніх поколінь.

В межах масштабної фотовиставки та відеопрезентації «Будь на хвилі змін» (Be the Change) відомі українські діячі культури та мистецтва, провідні освітяни, журналісти, громадські діячі (Яніна Соколова - акторка, журналістка, телеведуча, Гурт «KAZKA», OLEYNIK співак, Мішель Андраде - співачка, акторка і телеведуча, Маргарита Паша - Міс Україна 2019),  які мають високий рейтинг довіри в суспільстві, виступили у ролі спікерів та представили одну з Цілей сталого розвитку.