Зустріч з лідером Удінської громади Азербайджану

 

14 травня на Факультеті права та міжнародних відносин відбулася зустріч з головою Албано-Удінської християнської громади Азербайджану, головою Біблійної  громади Азербайджану, старшим науковим співробітником Бакинського державного університету Робертом Мобілі і заступником голови Албано-Удінської християнської громади Азербайджану Рафіком Данакарі.

Роберт Мобілі розповів про мультикультуралізм в Азербайджані, про Албано-Удінську християнську громаду і апостольську церкву. Також пан Мобілі повідомив студентам про можливості відвідати Азербайджан за програмою Бакинського Центру мультикультуралізму «Літня школа мультикультуралізму».

Представники Удінської громади подарували університету літературу про азербайджанський мультикультуралізм та Удінську громаду, обговорили з представниками університету подальшу співпрацю.

На зустрічі були присутні студенти ІІ курсу спеціальності «Регіональні студії», професори кафедри міжнародних відносин та міжнародного права Ігор Жалоба, Олександр Цвєтков, старший викладач кафедри Мирослава Лісовська, а також громадський діяч, керівник україно-тюркських проектів в Україні Марина Гончарук, завідувачка Київської бібліотеки імені Самеда Вургуна Галина Чеботарьова, журналістка Айнура Алієва та інші.