«Право на каву!»

 

11 квітня на запрошення Головного територіального управління юстиції у м. Києві студентки І курсу спеціальності «Право» Пентіло Даря та спеціальності «Міжнародне право» Юрчук Валерія стали учасниками зустрічі очільника столичної юстиції Станіслава Ігоровича Куценка з представниками студентського самоврядування в рамках реалізації загальнонаціонального право просвітницького проекту «Я маю право!» - «Право на каву !».

В дружній невимушеній обстановці за філіжанкою запашної кави молодь столиці обговорила важливі питання, серед яких:  Шлях від студентського самоврядування до начальника у державних структурах;  Які риси повинні бути притаманні студентському лідеру/сучасному політику/ державному діячу;    Престижна робота одразу після закінчення ВНЗ? Сьогодні це реально?;   Перешкоди, з якими стикається сучасна молодь на шляху до успіху.

Щиро дякуємо Головному територіальному управлінюя юстиції у м. Києві за запрошення! Сподіваємось, що такі дружні, змістовні зустрічі у цікавому форматі  будуть відбуватися постійно !