Участь у ІІІ Міжнародному бізнес-форумі «BusinessWOMAN 2019»

 

23 березня 2019 студентки Факультету, разом з іншими представницями прекрасної статі різних Факультетів та Інститутів, на чолі з Президентом Студентського Парламенту Ангеліною Івашкевич представили Університет Грінченка на ІІІ Міжнародному бізнес-форумі «БізнесWOMAN 2019». Організатором форуму традиційно виступив журнал «БізнесWOMAN».
Метою ІІІ Міжнародного бізнес-форуму «БізнесWOMAN 2019» стала консолідація жінок бізнесу, політики та соціальної сфери задля налагодження тісної співпраці, обміну досвідом, репрезентації України в світі та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу жінок.

Учасниками форуму стали близько 2000 жінок з 25 країн світу, серед яких – представниці дипломатичних структур, політикуму, жіночих бізнес-клубів та підприємств, засобів масової інформації, власники бізнесу, керівники політичних партій, наукових та аналітичних центрів, міжнародних організацій та фондів з різних регіонів України та світу.

Спікерами форуму виступили медійно відомі та впізнавані в Україні та світі жінки, які досягли вагомих результатів у бізнесі та політиці на вітчизняному та міжнародному рівні.

Під час форуму відбулася церемонія нагородження кращих жінок міжнародної дипломатії, політики, бізнесу та соціальної сфери 2018 року.