Дипломатичний вечір - 2018 - до Дня працівника дипломатичної служби

21 грудня на факультеті права та міжнародних відносин відбувся особливий захід, приурочений до Дня працівника дипломатичної служби - Дипломатичний вечір, організаторами якого виступило Наукове товариство та Рада студентського самоврядування Факультету.
На цьому цікавому дійстві всі присутні поринули у світ дипломатії та отримали подарунки за участь у інтелектуальних та розважальних конкурсах.
Особливістю цього заходу стала церемонія нагородження Конкурсу «Грінченківський абсадор науки-2018». Було обрано найдостойніших у чотирьох номінаціях: науковець-аналітик, науковець-ентузіаст, науковець - інноватор та науковець-лідер. Усі призери отримали пам’ятні медалі за ІІ та ІІІ місце, а переможці були відзначені статуетками.  По закінченню свята, було вручено ще одну нагороду «Найкращий дипломат року».
Дякуємо всім, хто долучився до організації та взяв участь у Дипломатичному вечорі – 2018. Ми пишаємось та щиро радіємо з того, що цей чудовий проект став традиційним та вже 3 рік поспіль створює передноворічний настрій та допомагає ще більше зануритись у особливості непростої та цікавої професії дипломата.