Наукове стажування на тему: «ІТ- технології в забезпеченні якості викладання навчальних дисциплін адміністративно- правового блоку» в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка

Відповідно графіку підвищення кваліфікації на Факультеті права та міжнародних відносин 09 жовтня 2023 р. розпочалось наукове стажування професора кафедри публічного права Анфіси Нашинець-Наумової.

Стажування проходить на базі кафедри адміністративного права та процесу Навально-наукового інституту права Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Керівником стажування від Інституту права виступає завідувач кафедри адміністративного права та процесу Навчально-наукового інституту права Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктор юридичних наук, професор, академік Національної академії наук вищої освіти України Петро Діхтієвський.

Під час стажування планується розглянути особливості організації освітнього процесу, методику використання сучасних технологій в ЗВО, відвідати лекційних та семінарських занять, ознайомитись з документами, що регламентують засади якості організації освітнього процесу на кафедрі адміністративного права та процесу, з особливостями їх впровадження в науково-педагогічну діяльність викладачів тощо.

Наукове стажування н...
Наукове стажування на тему: «ІТ- технології в забезпеченні якості викладання навчальних дисциплін адміністративно- правового блоку» в Київському національному університеті імені  Тараса Шевченка