Форум з реструктуризації та банкрутства: враження учасників

20 березня 2024 року студенти 2 курсу спеціальності «Міжнародне право» відвідали «ІХ Форум з реструктуризації та банкрутства», який відбувся в Києві традиційно за сприяння нашого партнера – видання «Юридична практика».

Захід виявився надзвичайно цікавим та інформативним, адже був присвячений актуальним питанням ведення бізнесу та врегулювання боргів в умовах воєнного стану.

Перша сесія форуму, модератором якої був Олег Маліневський, фокусувалась на темах реструктуризації та банкрутства під час війни. Спікери, серед яких народний депутат України Олексій МОВЧАН, заступниця голови Фонду держмайна України Іванна СМАЧИЛО та інші, поділились своїми знаннями та досвідом щодо проблемних аспектів цих процесів.

Друга сесія, модератором якої виступив Сергій Боярчуков, була присвячена розвитку практики реструктуризації та банкрутства. Спікери, такі як секретар судової палати для розгляду справ про банкрутство КГС ВС Олег ВАСЬКОВСЬКИЙ, директор департаменту з питань банкрутства Міністерства юстиції України Владислав ФІЛАТОВ та інші, обговорили судовий контроль у процедурах банкрутства, нюанси застосування інституту субсидіарної відповідальності, а також інші важливі питання.

Третя сесія форуму, модератором якої був Микола Ковальчук, була присвячена професії арбітражного керуючого. Спікери, серед яких депутат Київської міської ради Віталій НЕСТОР, голова Національної асоціації арбітражних керуючих України Олександр БОНДАРЧУК та інші, розповіли про воєнні виклики для арбітражних керуючих, нюанси дисциплінарної відповідальності, а також про розвиток цієї професії. В цілому, форум справив на нас дуже позитивне враження.

Ми отримали багато корисної інформації, познайомився з цікавими людьми та мали можливість поспілкуватися з фахівцями у сфері реструктуризації та банкрутства. Такі заходи є надзвичайно важливими, адже вони дають можливість обговорити актуальні проблеми та знайти шляхи їх вирішення. Ось кілька причин, чому нам сподобався та був корисний форум, який ми відвідали:

– актуальні теми: Форум був присвячений актуальним питанням ведення бізнесу та врегулювання боргів в умовах воєнного стану;

– досвідчені спікери: на Форумі виступили авторитетні фахівці у сфері реструктуризації та банкрутства, які поділились своїми знаннями та досвідом;

– практична спрямованість: Форум був не лише теоретичним, а й практично спрямованим; спікери наводили приклади з практики та давали поради щодо вирішення проблемних питань;

– можливість спілкування: Форум дав можливість поспілкуватися з фахівцями у сфері реструктуризації та банкрутства, а також з іншими фахівцями-практиками – учасниками заходу.

Форум з реструктуриз...
Форум з реструктуризації та банкрутства: враження учасників
Форум з реструктуриз...
Форум з реструктуризації та банкрутства: враження учасників
Форум з реструктуриз...
Форум з реструктуризації та банкрутства: враження учасників