На Факультеті права та міжнародних відносин створено Раду випускників

19 грудня 2022 року

На Факультеті права та міжнародних відносин створено Раду випускників, до складу якої увійшли одні з найкращих студентів Факультету. Днями відбулося перше засідання випускників Факультету права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка, на якому було затверджено склад Ради випускників та План дій на 2023 календарний рік.

Зокрема, очолила Раду випускниця ОП «Право» Ангеліна Івашкевич, секретарем Ради обрано випускника ОП «Суспільні комунікації» Андрія Позняка, членами Ради стали випускники ОП «Суспільні комунікації» Тетяна Чабанюк та Дмитро Потапов, а також минулорічна випускниця ОП «Міжнародне право» першого (бакалаврського) рівня Марія Лозицька.

Чому необхідна Рада випускників при Факультеті?

Наші випускники, як ніхто інший, розуміють студентів, які зараз навчаються в Університеті – адже ще нещодавно вони самі мали статус здобувачів вищої освіти. Наші випускники мають необхідний досвід роботи за спеціальністю, який можуть ефективно використати, аби допомогти нинішнім студентам почати будувати свою успішну кар’єру. Наші випускники знають усі виклики студентського життя, з якими можуть стикатися здобувачі вищої освіти під час освітнього процесу, та готові їм допомагати шляхом підтримки та внесення відповідних змін в освітні програми.

«Зараз, в умовах дистанційного навчання, особливо важливо постійно підтримувати комунікацію зі студентами щодо їх побажань та потреб під час навчального процесу, зокрема в рамках набуття необхідного досвіду для майбутнього працевлаштування», – підкреслив секретар новоствореної Ради Андрій Позняк.

Голова Ради випускників ФПМВ Ангеліна Івашкевич додала, що створення Ради та затвердження Плану її дій має на меті створення ефективного інструменту взаємодії між здобувачем освіти, Університетом та випускником. Це має допомогти Університету краще зрозуміти студентів, а здобувачам вищої освіти – отримати ще більше необхідних знань та навичок.

Детальніше з протоколом першого засідання та затвердженим Планом дій Ради випускників можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/3UZxk9V

Нагадаємо, відповідно до п. 3.1 Положення про Раду випускників Київського університету імені Бориса Грінченка, членом Ради випускників може бути особа, яка відповідає вимогам п. 3.1 Положення та подала заяву на ім’я голови Ради випускників відповідного структурного підрозділу щодо набуття членства.

Будемо раді вітати в складі Ради випускників ФПМВ ще вчора здобувачів, а сьогодні – випускників рідного ФПМВ Університету Грінченка!

Вітаємо Марію та всіх наших випускників з почесною місією, бажаємо плідної роботи й професійного розвитку!

На Факультеті права ...
На Факультеті права та міжнародних відносин створено Раду випускників. КМ
На Факультеті права ...
На Факультеті права та міжнародних відносин створено Раду випускників. КМ
На Факультеті права ...
На Факультеті права та міжнародних відносин створено Раду випускників. КМ