Гостьова лекція заступника директора/радника з питань стратегічних комунікацій Центру інформації і документації НАТО в Україні пані Вікторії Ціємініте (Viktorija Cieminyte) (Литовська Республіка)

Лекція на тему: «What is NATO?», яка відбулася 21 березня в рамках міжнародної співпраці кафедри міжнародних відносин та міжнародного права, мала, щонайменше три особливості: 1) проведена в час, коли як ніколи активізувалася реалізація державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції України; 2) розглянуті питання про передумови створення, становлення та розвиток НАТО, її відносини з Україною викликали надзвичайний інтерес та цілу низку запитань студентів; 3) і лектор, і студенти спілкувалися винятково англійською мовою.
Лектор пані Вікторія Ціємініте, присутні на лекції викладачі кафедри та відповідальна за міжнародні зв’язки Горлівського інституту іноземних мов (м. Бахмут), доцент кафедри англійської філології та перекладу Шкуропат М. Ю. відзначили високий рівень знання студентами англійської мови та питань, пов’язаних з НАТО.