Звітна конференція з виробничої практики (консульська робота) та установча конференція з виробничої практики (інформаційно- аналітична робота) для студентів 4 курсу освітньої програми "Суспільні комунікації"

05 квітня 2023 р. відбулися звітна конференція проходження виробничої практики (консульська робота) та установча конференція виробничої практики (інформаційно-аналітична робота) для студентів 4 курсу освітньої програми "Суспільні комунікації".

Під час звітної конференції студенти прозвітували про форми роботи та завдання, які вони виконували під час практики, обговорили компетентності та навички, які отримали при виконанні завдань, розповіли про свої враження від проходження практики. Практика проходила з 06 березня по 05 квітня 2023 року на базі територіальних відділів, контор та структурних підрозділів Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ); підприємств, організацій, установ таких видів господарської діяльності як «міжнародна діяльність», «державне управління загального характеру», «діяльність у сфері юстиції та правосуддя». Підводячи підсумки проходження практики в умовах війни, варто відмітити, що студенти зуміли показати високий рівень професійної підготовки і виконували практично значущі завдання.

У ході установчої конференції ж здобувачів було ознайомлено з метою і завданнями практики; з базами практики, на яких студенти матимуть можливість спробувати практичні навики роботи; з керівниками практики, а також з обов’язками як студентів, так і керівників. Надано було також методичні рекомендації та пояснення щодо завдань для самостійної роботи. Практика проходитиме з 06 квітня по 06 травня 2023 року на базі ГО «Пан’свропейський союз України», ГО «Свропейський інститут», ТОВ “Хелзджой”, ТОВ “Джубл”, ГО «Дипломатія в дії», Адвокатське Бюро "Сергія Ігольнікова". Під час проходження практики передбачається закріплення теоретичних знань, які були отримані в процесі навчання, формування професійного вміння приймати самостійні рішення в певних виробничих умовах, оволодіння сучасними методами, формами організації, знаряддям праці в галузі майбутньоі спеціальності.

Конференції відбулися на платформі Google Meet. Організувала та провела конференції кандидат наук з державного управління, доцент кафедри міжнародних відносин Олена Володимирівна Пістракевич.

Зичимо успіхів нашим студентам та впевнені, що здобуті протягом навчання знання Вам успішно вдасться застосувати в реалізації практичної роботи!

 

Звітна конференція з...
Звітна конференція з виробничої практики (консульська робота) та установча конференція з виробничої практики (інформаційно- аналітична робота) для студентів 4 курсу освітньої програми
Звітна конференція з...
Звітна конференція з виробничої практики (консульська робота) та установча конференція з виробничої практики (інформаційно- аналітична робота) для студентів 4 курсу освітньої програми