VII-й щорічний Міжнародний форум фахівців з інформаційної безпеки "ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА: АКТУАЛЬНІ ТРЕНДИ 2020-2021"

04 грудня 2021 року у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбувся VII-й щорічний Міжнародний форум фахівців з інформаційної безпеки "ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА: АКТУАЛЬНІ ТРЕНДИ 2020-2021". Участь в Форумі взяли доцентки Кафедри міжнародних відносин та міжнародного права Мельник Ганна Мирославівна, Слюсаренко Ірина Юріївна та Пістракевич Олена Володимирівна.

Українські фахівці разом із колегами з Латвії, Франції, Казахстану, США, Німеччини та Грузії проаналізували тенденції розвитку інформаційних безпекових технологій за багатьма напрямками та обговорили міжнародний досвід.

В процесі доповідей та дискусій, фахівці обмінялися досвідом протидії сучасним інформаційним загрозам, обговорили практичні аспекти захисту від російських інформаційних атак, методи протидії дезінформації та пропаганді. Дискутувалися також такі актуальні на сьогодні напрями як:  «Кримінально-правові межі вираження свободи поглядів», «Ообливості технологій цифрової дипломатії», «Воєнна фантастика як гуманітарна технологія гібридної війни», «Медіаосвіта громадян як формат забезпечення інформаційної безпеки України» та інші.

Дякуємо колегам за запрошення до участі в Форумі та сподіваємося на ефективну співпрацю в майбутньому!

ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА...
ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА: АКТУАЛЬНІ ТРЕНДИ 2020-2021
ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА...
ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА: АКТУАЛЬНІ ТРЕНДИ 2020-2021
ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА...
ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА: АКТУАЛЬНІ ТРЕНДИ 2020-2021