Участь доцента кафедри І.Братко в Міжнародній науковій практичній конференції «Угода про асоціацію з ЄС як інструмент забезпечення стійкості економіки України»

25-26 листопада 2021 року доцент кафедри міжнародних відносин та міжнародного права Ірина Василівна Братко прийняла участь в Міжнародній науковій практичній конференції «Угода про асоціацію з ЄС як інструмент забезпечення стійкості економіки України», що відбулася за підтримки програми Еразмус + Європейського союзу у межах проекту Центру досконалості Жана Моне «Поглибленний розвиток європейських студій в Україні: міждисциплінарний підхід».

В рамках роботи міжнародної конференції було проведено широке обговорення питань, пов’язаних з євро інтеграційним напрямом розвитку України  та  впливом Угоди про асоціацію між Україною і ЄС на бізнес та економічні зв’язки. Широко обговорювались питання перспектив модернізації зони вільної торгівлі Україна-ЄС та участь України в сучасних  міграційних процесах. Позитивний резонанс серед учасників викликала доповідь І.В. Братко на тему: «Подолання технічних бар’єрів та доступ до ринку Європейського Союзу».  

25-26 листопада 2021...
25-26 листопада 2021 року доцент кафедри міжнародних відносин та міжнародного права Ірина Василівна Братко прийняла участь в Міжнародній науковій практичній конференції «Угода про асоціацію з ЄС як інструмент забезпечення стійкості економіки України»