Участь у роботі вебінару "Система розвитку цифрової компетентності: перспективи та можливості для сучасного викладача університету" доцентів кафедри Мельник Г.М. та Лісовської М.М.

10 листопада 2022 року у рамках Всесвітнього дня науки – 2022 у Київському університеті імені Бориса Грінченка кандидат історичних наук, доцент, доцент кафедри міжнародних відносин Мельник Ганна Мирославівна і кандидат політичних наук, доцент кафедри міжнародних відносин Лісовська Мирослава Миколаївна взяли участь у роботі вебінару "Система розвитку цифрової компетентності: перспективи та можливості для сучасного викладача університету", який провела Василенко Світлана Василівна, заступник завідувача з питань змісту та дослідження НДЛ цифровізації освіти.

Захід був організований з метою ознайомлення з Корпоративним стандартом цифрової компетентності викладача Університету Грінченка; структурою та можливостями системи розвитку цифрової компетентності; формуванням персональної траєкторії розвитку цифрової компетентності.

Участь у роботі вебі...
Участь у роботі вебінару
Участь у роботі вебі...
Участь у роботі вебінару
Участь у роботі вебі...
Участь у роботі вебінару