Хроніки

 Всесвітнього Дня демократії.

 

20 серпня Участь студентів- міжнародників  у відкритті Факультету права та міжнародних відносин у відкритті факультету.

 

23 серпня Участь студентів – міжнародників  Факультету в святкування Дня Державного Прапору України.

 

19 вересня студенти  - міжнародники ФПМВ разом з іншими студентами Університету долучилися до відзначення Всесвітнього Дня демократії.

 

 28 вересня, напередодні 75-ї річниці трагедії у Бабиному Яру, студенти – міжнародники  Факультету разом з великою грінченківською родиною відвідали урочище Бабин Яр та вшанували пам’ять загиблих.

 

6 жовтня студенти спеціальності «Міжнародна інформація» та «Країнознавство» відвідали Представництво Європейського Союзу в Україні.

 

12 жовтня в Національний день Іспанії, в межах заходів Наукового товариства та Студентського самоврядування факультету права та міжнародних відносин було започатковано постійно діючий інтелектуальний марафон «Подорож країнами світу».

 

24 жовтня, до Дня ООН, Студентське самоврядування та Наукове товариство Факультету права та міжнародних відносин провело опитування серед викладачів та студентів Університету. З 25 по 27 жовтня у Київському Палаці дітей та юнацтва пройшов Восьмий міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті», у якому взяли участь студенти – міжнародники  Факультету.

 

30 жовтня, студенти - міжнародники Факультету права та міжнародних відносин відвідали П'яту Щорічну Виставку Вищої Освіти у США – найбільшу виставку американських університетів та коледжів в Україні, яка проходила у Готелі "Хілтон Київ". Учасники заходу мали змогу поспілкуватись з представниками 14 вищих навчальних закладів Сполучених Штатів. 5 листопада команда Факультету права та міжнародних відносин здобула перше місце та головний приз – кубок переможця квесту “Київ – моя столиця” 2016 року. 

 

5 грудня в рамках постійно діючого марафону «Подорож країнами світу» представники Наукового товариства Факультету права та міжнародних відносин, спільно з Радою Студентського самоврядування, провели заходи до Дня США. Студенти ознайомились с традиціями Дня Подяки, взяли участь у дебатах на тему президентських перегонів 2016 р, які переросли в цікаву захоплюючу і в той же час непередбачувану гостру дискусію. Після дебатів студенти мали змогу скуштувати американську їжу та напої, а також спробувати себе в американських танцях. В заході взяли участь студенти спеціальностей Міжнародна інформація та Країнознавство.

 

14 грудня студенти – міжнародники  Факультету права та міжнародних відносин на запрошення Інституту журналістики відвідали творчу зустріч з відомим українським поетом, видавцем, власником і директором видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іваном Малковичем.

 

14 грудня до студентів - міжнародників Факультету права та міжнародних відносин завітав відомий тренер з ораторського мистецтва, керівник Malinochka Training Company - Дмитро Маліночка, який провів авторський тренінг з основ комунікації.

 

15 грудня студенти Факультету права та міжнародних відносин 1 курсу спеціальності «Країнознавство» відвідали Музей історичних коштовностей України, де отримали можливість ознайомитися з однією з найкращих у світі експозицій історичних і мистецьких пам'яток з дорогоцінних металів та коштовного каміння.

 

17 грудня студенти -міжнародники Факультетувзяли участь у благодійному ярмарку до Дня святого Миколая «Допоможи дітям з обмеженими можливостями», ініційованому Міжнародною громадською організацією «Федерація жінок за мир у всьому світі».

 

20 грудня студенти 1 курсу спеціальності «Країнознавство» відвідали столичну галерею D12, де відкрилась унікальна історико - гастрономічна виставка "Новий рік за 100 років".

 

22 грудня – у День працівників дипломатичної служби України, студенти Факультету права та міжнародних відносин та запрошені гості отримали можливість відчути себе трошечки послами, аташе та консулами, взявши участь в Дипломатичному вечорі, організованому Науковим товариством та Студентською Радою Факультету.

 

21 січня студенти - міжнародники Факультету права та міжнародних відносин долучились до всесвітньої патріотичної акції на Майдані Незалежності "Stop Putins War in Ukraine 3.0", головною метою якої стало: привернути увагу громадськості до російської агресії в Україні, показати важливість єдності і солідарності з Україною.

 

22 січня, в межах відзначення Дня Соборності України, студенти - міжнародники Факультету права та міжнародних відносин й Історико – філософського факультету долучились до традиційного флеш-мобу «Живий ланцюг Соборності» на мосту Патона, у якому взявшись за руки з іншими учасниками заходу об’єднали два береги Дніпра.

 

28 січня Студентки Факультету права та міжнародних відносин Добридень Альона і Бокотько Яна взяли участь в якості волонтерів – перекладачів у виставці «Освіта Австралії, Новій Зеландії та Сінгапурі» за участі посольства Австралії в Україні.

 

25 лютого Студенти – міжнародники Факультету права та міжнародних відносин долучилися до відкриття пам’ятника поетесі, учасниці українського визвольного руху Олені Телізі на території Національного історико - меморіального заповідника «Бабин Яр». 28 лютого на Факультеті права та міжнародних відносин відбулася ознайомча зустріч-тренінг «Я та емоції» із курсу-практикуму по розвитку емоційного інтелекту, який провела Ірина Крикун - практик невербального коучингу, інструктор із запобігання та лікування Посттравматичного Стресового Розладу.

 

1 березня відбулася зустріч студентів напряму підготовки «Міжнародна інформація» та «Країнознавство» з віце – президентом з регіонального розвитку Міжнародної громадської організації “Європейський молодіжний парламент – Україна” Валерією Юдіною.

 

18 березня студентка І курсу напряму підготовки «Країнознавство» Добридень Альона представила Університет Грінченка на черговій Моделі ООН– грі, що відтворює роботу органів та комітетів ООН, надає можливість учасникам відчути себе справжніми дипломатами, які беруть участь у вирішенні глобальних проблем,та знаходять шляхи їх можливого вирішення завдяки механізмам ООН. Модель ООН відбулася на базі Інституту міжнародних відносин Київського Національного університету імені Тараса Шевченка.

 

20 березня у рамках Міжнародного тижня франкофонії студенти І та ІІ курсів спеціальностей «Країнознавство» та «Міжнародна інформація» отримали можливість відвідати гостьову лекцію Жана Де Ланнуа, першого секретаря Посольства Бельгії в Україні, на тему «Бельгія – Україна: діалог культур»

 

22 березня студенти - міжнародники Факультету права та міжнародних відносин долучилися до Медійного марафону «Ґендерна рівність в Україні – на крок ближче» у рамках проекту «Підвищення видимості жінок та боротьба з ґендерними стереотипами у національній та місцевій політиці України», ініційованому Національним Демократичним Інститутом (НДІ).

 

26 березня в Україні вперше пройшла акція "Pulse of Europe», учасниками якої стали студенти – міжнародники Факультету права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка. У Києві на Софійській площі активісти, небайдужі до ідеї Єдиної Європи, зібралися, аби показати свою відданість загальнолюдським - зокрема, європейським - цінностям вільного суспільства та верховенства права. До акції приєднався прес-аташе ЄС в Україні Давід Стулік та посол Бельгії в Україні Люк Якобс.

 

28-29 березня студенти – міжнародники  Факультету права та міжнародних відносин долучилися в якості координаторів та волонтерів до найбільшого кар’єрного заходу України — XVIІ Ярмарку вакансій «Impulse-2017». 30 березня студенти - міжнародники Факультету права та міжнародних відносин за сприяння НМЦ інформаційно – рекламної та профорієнтаційної діяльності отримали можливість відвідати зустріч з колишнім прем’єр – міністром Ірландії Берті Ахерном, яка проходила в КНУ імені Тараса Шевченка.

 

1 квітня студенти – міжнародники Факультету права та міжнародних відносин долучилися в якості волонтерів до Youth Speak Forum Ukraine - платформи для комунікації молодих лідерів, представників державного, громадського та бізнес секторів для отримання нових перспектив, прийняття спільних рішень та втілення їх у реальність, отримали можливість взяти участь у низці панельних дискусій, воркшопів, кейсів.

 

4 квітня студенти – міжнародники Факультету взяли участь у презентації Міжнародної мережі One Young World. Щороку форуми мережі відбуваються в різних країнах світу, але щоразу вони єднають людей усіх континентів,196 країн світу.

 

5 квітня студенти І курсу спеціальності «Країнознавство» відвідали презентацію нового наукового рецензованого онлайн - видання «Критика феміністична: східноєвропейський журнал феміністичних та квір-студій» (Програма імені Фулбрайта в Україні ).

 

8 квітня студенти – міжнародники Факультету права та міжнародних відносин отримали унікальну можливість долучитися в якості партнерів до Міжнародного форуму "БізнесWoman" 2017, учасниками якого стали близько 1000 знакових жінок – представниць дипломатичних структур, політикуму, жіночих бізнес-клубів та підприємств, засобів масової інформації, власники бізнесу, керівники громадських організацій, політичних партій, наукових та аналітичних центрів, міжнародних організацій та фондів з різних регіонів України та багатьох країн світу.

 

14 – 16 квітня студенти - міжнародники Факультету права та міжнародних відносин взяли участь у черговій сесії членів Міжнародної федерації ліберальної молоді – міжнародної ліберальної молодіжної організації (IFLRY), яка складається з глобальних членів міжнародних національних організацій.В цьому році Україну відвідали представники Королівства Нідерландів, Фінляндії, Німеччини, Республіки Білорусь, які разом з досвідченими коучами аналізували політичну ситуацію в різних країнах світу та теоретичні підходи до розуміння політичної ідеології, як складової політичної свідомості.

 

19 квітня студенти – міжнародники 1 курсу Факультету права та міжнародних відносин відвідали майстер - клас одного з найкращих в Україні фахівців з ораторського мистецтва, спікера і наставника всеукраїнського проекту «Вільно Шлях» Ірини Гуляєвої «Акторська майстерність для життя».

 

25 квітня відбулася флешмоб - посвята у волонтери пісенного конкурсу «Євробачення-2017», серед яких представлені студенти - міжнародники Факультету права та міжнародних відносин.

 

27 квітня студенти Факультету права та міжнародних відносин спеціальностей «Міжнародна інформація» та «Країнознавство» долучилися в якості волонтерів та перекладачів до «Українського форуму з оборони та  безпеки ’17», який відбувся 27 квітня у Fairmont Grand Hotel Kyiv. Форум вже вдруге став найбільшою міжнародною платформою в Україні, що об’єднав учасників українського ринку та міжнародних інвесторів – з фокусом на інвестиційні можливості вітчизняного ринку оборони та безпеки.

 

28 квітня року директор європейських програм Фундації американських студій «The Fund for the American Studies» (США), член опікунської ради Англо-американського університету в Празі, засновник Львівської Академії Лідерства, члена Ради директорів «Вільна Україна» Метью Квасіборські прочитав відкриту лекцію для студентів та викладачів Факультету права та міжнародних відносин та Інституту філології Київського університету імені Бориса Грінченка на тему «Президент Трамп і лідерство. Досвід перших днів правління».

 

16 травня Студенти Факультету відвідали зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу, Директором Корейського освітнього Центру в Україні Ю Санг-Бом та секретарем посольства Катериною Чорною.

 

18 травня студенти Факультету були присутні на панельній дискусії «Російсько-український конфлікт як прояв «гібридної війни», ініціатором якої виступила кафедра міжнародних відносин та міжнародного права ФПМВ. Участь у дискусії взяли гість з Італії –Альберті Франческо, політолог, професор Університету Тренто, маршал Фінансової гвардії м.Тренто, а також провідні вітчизняні експерти та науковці.

 

18 травня В День пам’яті геноциду кримськотатарського народу студенти Факультету відвідали вечір – реквієм в Національній опері України.

 

18 травня студенти Факультету права та міжнародних відносин Університету Грінченка, на запрошення Громадської спілки «Коло жіночого партнерства»,взяли участь в організації та проведенні Форуму жіночого партнерства, який зібрав понад 200 активних жінок з 18 регіонів України, із різних сфер діяльності та життя, що бажають змінити свій регіон та країну в цілому.

 

18 травня на запрошення Торгово-промислової палати України студенти Факультету права та міжнародних відносин Університету Грінченка спеціальностей «Міжнародна інформація» та «Країнознавство» долучилися в якості волонтерів та перекладачів до роботи Першого Бізнес-форуму  української діаспори та закордонних друзів України, який пройшов під гаслом«Українці світу – для України».

 

18 травня студенти та співробітники Факультету взяли участь у загально університетській волонтерській акції «День донора крові».

 

24 травня  студенти – міжнародники  Факультету права та міжнародних відносин відвідала Міністерство молоді та спорту України.

 

26-28 травня в Києві відбувся III Міжнародний інклюзивний театральний Фестиваль "АРТ-Плейбек.Разом", який об’єднав театральні колективи зі всієї України та багатьох країн світу. Пишаємося, що саме студенти Факультету права та міжнародних відносин стали співорганізаторами та волонтерами такого вагомого суспільного заходу, довівши, що виступають за терпимість та рівність права й можливостей різних соціальних груп, об’єднаних вірою в те, що повага один до одного та сила мистецтва врятує світ.

Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.
Хроніки. 2016-2017 н...
Хроніки. 2016-2017 н.р.