Зустріч зі старшокласниками школи № 233 м. Києва

Як відомо, щоб вибір професії учнями був насправді свідомим і вільним, необхідно враховувати принаймні три фактори: поінформованість про світ професій, знання своїх особистісних особливостей, уміння співвідносити особисті здібності, які вимагають професія і спеціальність.

З такою метою 27 квітня 2017 р. заступником декана з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Барановою Н. В., завідувачем кафедри публічного та приватного права Нашинець-Наумовою А. Ю. та доцентом кафедри Пожидаєвою М. А. було ініційовано проведення профорієнтаційної зустрічі з учнями 10-го класу та їх класним керівником, вчителем основ здоров’я і медичних знань Яремчук О. А., та завучем з виховної роботи Прапро В. В. середньої загальноосвітньої школи № 233 м. Києва.

Активну участь у цьому заході приймали студенти 1-го та 4-го курсів спеціальності «Право» (Козуб Л., Бідюкова А., Івашкевич А., Козак І., Кобець К.), які також є представниками наукового гуртка «Правовий простір».

Оглядова та ознайомча екскурсія по Київському університету імені Бориса Грінченка, а також демонстрація наочних промо-матеріалів про Факультет права та міжнародних відносин викликали в окремих школярів зацікавленість у набутті ними відповідної майбутньої професії завдяки вступу до нашого навчального закладу.