Розпочато співпрацю з Координаційною радою молодих юристів міста Києва

15 листопада 2016 року досвідченим юристом, кандидатом юридичних наук, членом Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у місті Києві Нюхіною П.О. для студентів 1-го, 2-го та 4-го курсів Факультету права та міжнародних відносин проведено науково-методичний семінар на тему: «Методика написання наукових робіт студентами-юристами».

На початку заходу зі вступним словом до присутніх звернулася завідувач кафедри публічного та приватного права Нашинець-Наумова А.Ю., яка проінформувала учасників семінару про подальшу роботу щодо виконання Меморандуму про співпрацю між Координаційною радою молодих юристів міста Києва при Головному територіальному управлінні юстиції у місті Києві та кафедрою публічного та приватного права Факультету права та міжнародних відносин.

Під час проведення заходу лектором було зауважено, що науково-дослідна робота не повинна бути безпосереднім переписуванням монографій, підручників, статей у періодичних виданнях. Зібраний матеріал повинен бути узагальненим, проаналізованим, творчо переосмисленим з обов’язковим авторським баченням проблеми. Викладати матеріал у наукових роботах потрібно логічно, уникаючи використання невпорядкованих та несистематизованих інформаційних даних. Доповідач проаналізувала структуру наукової роботи та основні розділи, які вона повинна містити.

Заслухавши представлену доповідь, учасники семінару взяли активну участь в обговоренні проблемних і дискусійних питань щодо тематики семінару.