Майстер-клас за участю провідного фахівця Радзієвського Дмитра Ігоровича

7 травня 2021 р. на базі семінарського заняття академічної групи ПРб-1-18-4.0д, спеціалізації «Правове забезпечення комунального врядування» в межах Центру компетентностей «Місцевого самоврядування» було проведено майстер – клас за участю провідного фахівця Радзієвського Дмитра Ігоровича, головного спеціаліста управління землеустрою Департаменту земельних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на тему: «Особливості та проблеми правового регулювання земельних відносин в м. Києві: питання теорії та практики».

Зміст теми доповіді викликав жваву дискусію серед студентів, адже було розкрито актуальні питання щодо проблем використання і охорони земель м. Києва, особливостей формування земель комунальної власності, удосконалення управління  у сфері використання та охорони земель м. Києва, правового регулювання питань пов’язаних із удосконалення порядку набуття права на землю, удосконалення нормативно-правового забезпечення регулювання земельних відносин, підвищення ефективності використання земель тощо.

Студенти мали змогу задати питання та отримати ґрунтовні відповіді, а також висловити вдячність за можливість отримання нових знань, посилення їх практикоорієнтованості в сфері земельних відносин, зокрема управління земельними відносинами в системі органів місцевого самоврядування.

Майстер-клас за учас...
Майстер-клас за участю провідного фахівця Радзієвського Дмитра Ігоровича