Березень 2017р.

1 березня відбулася зустріч студентів напряму підготовки «Міжнародна інформація» та «Країнознавство» з віце – президентом з регіонального розвитку Міжнародної громадської організації “Європейський молодіжний парламент – Україна” Валерією Юдіною.

3 березня, в межах святкування Дня Інституту Філології, студенти Факультету права та міжнародних відносин відвідали серію гостьових лекцій, серед яких: Набуття активного досвіду сучасним студентом: Work and Travel Ukraine, Традиції італійської присутності на українських теренах. А також були присутні на зустрічі з надзвичайним та повноважним послом, першим головою місії України в Республіці Туреччина -Турянським І. М та доктором наук, професором, головою правління Українсько-турецького центру "Сяйво" - Сергійчуком Володимиром Івановичем, де ознайомились з цікавими аспектами практичного досвіду становлення дипломатичних зв'язків між Україною та Республікою Туреччина.

3 березня Рада студентського самоврядування Факультету за ініціативи Голови Ради – Станіслава Маляра отримала можливість взяти участь у тренінгу з лідерства, спрямованому на формування командної взаємодії.

6 березня Рада студентського самоврядування Факультету права та міжнародних відносин зустрілася з завідувачем сектору Головного департаменту з питань внутрішньої політики Адміністрації Президента України Аргучінцевою Інною Михайлівною.

9 березня представники Ради студентського самоврядування Факультету відвідали масштабний виставковий проект «Музей новин», присвячений 20-річчю ТСН, який розмістився в головному виставковому просторі країни "Мистецькому Арсеналі" та відчули себе справжніми зірками телеефіру.

9 березня в День народження Тараса Григоровича Шевченка, студенти Факультету відобразили найвідоміші вірші поета за допомогою комп’ютерного шрифта Kobzar KS, що повністю відтворює почерк великого кобзаря.

9 березня відбулася зустріч студентів Факультету з деканом Факультету підготовки офіцерів запасу Національного університету оборони України імені Івана Черняховського Марценківським Вадимом Тадеушовичем. Зустріч була присвячена питанню вступу та навчання студентів за програмою підготовки офіцерів запасу.

9 березня в рамках заходів традиційного для нашого Університету «Шевченківського березня» на Факультеті права та міжнародних відносин за сприяння Наукового товариства та Ради студентського самоврядування відбулася інтелектуальна вікторина «Тарас серед нас», під час якої студенти І курсу мали змогу перевірити та удосконалити свої знання з біографії та творчості Кобзаря!

17 березня в Національному музеї історії України відбулися урочистості з нагоди відзначення 100-річчя подій Української революції 1917 – 1921 років за участі Президента України Петра Порошенка. Разом зі студентами – учасниками Революції Гідності, волонтерами АТО, родинами Героїв Небесної Сотні та іншими справжніми патріотами, до заходу долучився Перший віце – президент Студентського Парламенту Університету, Голова Ради Студентського самоврядування Факультету права та міжнародних відносин Станіслав Маляр.

18 березня студентка І курсу напряму підготовки «Країнознавство» Добридень Альона представила Університет Грінченка на черговій Моделі ООН– грі, що відтворює роботу органів та комітетів ООН, надає можливість учасникам відчути себе справжніми дипломатами, які беруть участь у вирішенні глобальних проблем,та знаходять шляхи їх можливого вирішення завдяки механізмам ООН. Модель ООН відбулася на базі Інституту міжнародних відносин Київського Національного університету імені Тараса Шевченка.

20 березня у рамках Міжнародного тижня франкофонії студенти І та ІІ курсів спеціальностей «Країнознавство» та «Міжнародна інформація» отримали можливість відвідати гостьову лекцію Жана Де Ланнуа, першого секретаря Посольства Бельгії в Україні, на тему «Бельгія – Україна: діалог культур».

22 березня студенти Факультету права та міжнародних відносин долучилися до Медійного марафону «Ґендерна рівність в Україні – на крок ближче» у рамках проекту «Підвищення видимості жінок та боротьба з ґендерними стереотипами у національній та місцевій політиці України», ініційованому Національним Демократичним Інститутом (НДІ).

23 березня Наукове товариство та Студентська рада Факультету права та міжнародних відносин провели "Літературний ранок" присвячений Всесвітньому дню поезії та Дню народження Ліни Костенко.

26 березня в Україні вперше пройшла акція "Pulse of Europe», учасниками якої стали студенти Факультету права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка. У Києві на Софійській площі активісти, небайдужі до ідеї Єдиної Європи, зібралися, аби показати свою відданість загальнолюдським - зокрема, європейським - цінностям вільного суспільства та верховенства права. До акції приєднався прес-аташе ЄС в Україні Давід Стулік та посол Бельгії в Україні Люк Якобс.

27 березня на запрошення Ради студентського самоврядування Факультету права та міжнародних відносин студенти Факультету права та міжнародних відносин й Історико-філософського факультету пройшли тренінг з надання першої невідкладної допомоги. Тренінг проводила співголова Ради волонтерів при Міністерстві оборони України, член Ради з питань національної єдності при Президенті України, координатор Всеукраїнського об’єднання «Патріот» Анна Майборода та волонтери ВО «Патріот» Ірина Іванова та Сергій Назаров.

25 березня студенти Факультету права та міжнародних відносин спільно з грінченківцями долучилися до традиційної київської толоки, яка відбулася в парку відпочинку «Наталка» Оболонського району.

28 березня в межах загальноміського «Весняного благоустрою столиці» студенти Факультету права та міжнародних відносин й Історико – філософського факультету долучилися до екологічної акції із прибирання території, прилеглої до легендарної річки Почайна, найбільш відомої як ймовірне місце Хрещення Русі князем Володимиром Святославичем у 988 році.

28-29 березня студенти Факультету права та міжнародних відносин долучилися в якості координаторів та волонтерів до найбільшого кар’єрного заходу України — XVIІ Ярмарку вакансій «Impulse-2017».

30 березня студенти Факультету права та міжнародних відносин за сприяння НМЦ інформаційно – рекламної та профорієнтаційної діяльності отримали можливість відвідати зустріч з колишнім прем’єр – міністром Ірландії Берті Ахерном, яка проходила в КНУ імені Тараса Шевченка.