Участь студентів Факультету у всеукраїнській соціальній акції Міністерства охорони здоров'я України #ПідтримуюЛікарів

 

Нам з вами випало жити в непрості часи революцій, війн та природних катаклізмів… 

Іноді ми сумнівалися, що зможемо гідно подолати випробування долі... Але, все ж таки, завжди підіймалися та йшли вперед і, передусім, завдяки людям, які брали на себе головний тягар, надихали нас власними вчинками, ділились своєю силою та впевненістю в тому, що добро переможе зло і після найтемнішої ночі завжди наступає довгоочікуваний світанок.
         Зараз саме такими дороговказами та оберегами для нас стали справжні герої в білих халатах, які, ніби янголи, кожного дня захищають нас, огортаючи своїми крильми від страшної небезпеки й беручи її повністю на себе.

         Тож, якщо ми приймаємо від них найдорожчий подарунок – наше життя та здоров'я, які вони зберігають, іноді, ціною власних життів, то може, натомість, відповімо їм простою свідомістю – будемо самі хоч трошки берегти себе. І тоді ми зможемо зберегти і їх….

       Студенти Факультету права та міжнародних відносин долучилися до всеукраїнської соціальної акції Міністерства охорони здоров'я України #ПідтримуюЛікарів та звертаються до кожного з закликом бути свідомими, дотримуватися всіх карантинних заходів та залишатися вдома.