Розпочала свою роботу Всеукраїнська наукова онлайн-конференція "МІЖНАРОДНІ ВІДНОСИНИ ТА МІЖНАРОДНЕ ПРАВО В ПОСТБІПОЛЯРНІЙ СИСТЕМІ МІЖНАРОДНИХ ВІДНОСИН"

Розпочала свою роботу Всеукраїнська наукова онлайн-конференція "МІЖНАРОДНІ ВІДНОСИНИ ТА МІЖНАРОДНЕ ПРАВО В ПОСТБІПОЛЯРНІЙ СИСТЕМІ МІЖНАРОДНИХ ВІДНОСИН"

13 січня 2023 рік 
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

 

 

 

13 січня 2023 р. розпочала свою роботу Всеукраїнська наукова онлайн-конференція "МІЖНАРОДНІ ВІДНОСИНИ ТА МІЖНАРОДНЕ ПРАВО В ПОСТБІПОЛЯРНІЙ СИСТЕМІ МІЖНАРОДНИХ ВІДНОСИН",

Загрози, спричинені російсько-українською війною, спонукали оргкомітет віднайти нові можливості налагодження наукової комунікації під час організації та проведення цього наукового заходу.

Учасники мають можливість поспілкуватися в асинхронному форматі з 13 по 23 січня 2023 року. Цей формат став можливим завдяки використанню технічних можливостей онлайн платформи Padlet, яка дозволила розмістити програму конференції, створити «віртуальні секції», оприлюднити матеріали та презентації доповідей, а також обговорювати, коментувати, задавати запитання тощо.

Асинхронний формат дозволяє мінімізувати ризики, пов’язані з відключенням електроенергії, загрозами атаки ракет та дронів з повітря, а також подбати про безпеку учасників, які знаходяться впритул до зони бойових дій.

Дякуємо всім учасникам, які представляють університети співорганізатори конференції це – Київський університет імені Бориса Грінченка, Запорізький національний університет, Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка, Київський міжнародний університет.

У конференції беруть участь науковці з Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Харківського національного університет імені В.Н.Каразіна, Державної установи «Інститут всесвітньої історії НАН України», Університету Коменського (Словаччина), Університету Масарика (Чехія), які у цей непростий час продовжують займатися наукою.

Колегам з Факультету української філології, культури і мистецтва Київський університету імені Бориса Грінченка вдячні за чудову ідею використання онлайн платформи Padlet для проведення конференцій в асинхронному форматі.

Ця конференція була б взагалі неможливою без захисників України!

Віримо в ЗСУ та наближаємо Перемогу разом!

Програма конференції.

13 січня 2023 р.
13 січня 2023 р.
13 січня 2023 р.
13 січня 2023 р.
13 січня 2023 р.
13 січня 2023 р.