2016-2017 н.р.

 Всесвітнього Дня демократії.

 

20 серпня Участь студентів- міжнародників  у відкритті Факультету права та міжнародних відносин у відкритті факультету.

 

23 серпня Участь студентів – міжнародників  Факультету в святкування Дня Державного Прапору України.

 

19 вересня студенти  - міжнародники ФПМВ разом з іншими студентами Університету долучилися до відзначення Всесвітнього Дня демократії.

 

 28 вересня, напередодні 75-ї річниці трагедії у Бабиному Яру, студенти – міжнародники  Факультету разом з великою грінченківською родиною відвідали урочище Бабин Яр та вшанували пам’ять загиблих.

 

6 жовтня студенти спеціальності «Міжнародна інформація» та «Країнознавство» відвідали Представництво Європейського Союзу в Україні.

 

12 жовтня в Національний день Іспанії, в межах заходів Наукового товариства та Студентського самоврядування факультету права та міжнародних відносин було започатковано постійно діючий інтелектуальний марафон «Подорож країнами світу».

 

24 жовтня, до Дня ООН, Студентське самоврядування та Наукове товариство Факультету права та міжнародних відносин провело опитування серед викладачів та студентів Університету. З 25 по 27 жовтня у Київському Палаці дітей та юнацтва пройшов Восьмий міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті», у якому взяли участь студенти – міжнародники  Факультету.

 

30 жовтня, студенти - міжнародники Факультету права та міжнародних відносин відвідали П'яту Щорічну Виставку Вищої Освіти у США – найбільшу виставку американських університетів та коледжів в Україні, яка проходила у Готелі "Хілтон Київ". Учасники заходу мали змогу поспілкуватись з представниками 14 вищих навчальних закладів Сполучених Штатів. 5 листопада команда Факультету права та міжнародних відносин здобула перше місце та головний приз – кубок переможця квесту “Київ – моя столиця” 2016 року.