Червень 2018

3 червня студенти Факультету права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка, разом з 70 студентами - грінченківцями різних спеціальностей, долучилися у якості волонтерів до «Пробігу під каштанами» - наймасштабнішого спортивно - благодійного проекту в Україні. Зібрані в рамках проекту кошти спрямовуються на придбання обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Цього року Пробіг пройшов під гаслом «Біжу заради маленьких сердець».

5 червня в межах розвитку благодійного напрямку діяльності Ради Студентського самоврядування Факультету, в рамках низки заходів до Дня захисту дітей, відбулася зустріч членів департаменту з розвитку волонтерських проектів з вихованцями Центру соціально – психологічної реабілітації дітей. Під час візиту наші студенти провели декілька цікавих мистецьких майстер – класів і розвиваючих ігор та отримали схвальні відгуки, подяку та щирі запрошення до подальших відвідин та співпраці з Центром та його вихованцями.

6 червня в рамках розвитку такого важливого напрямку роботи студентського самоврядування як підвищення рівня фахових компетентностей, на запрошення Школи реальної юриспруденції, студенти правники Факультету права та міжнародних відносин отримали можливість відвідати лекцію - керуючого партнера Juscutum, члена World IT Lawyers Association, адвоката, одного з ТОП-100 кращих юристів України: вибір Клієнт-2015 («Юридична газета») - Артема Афяна «Технологічна юриспруденція», яка проходила в колонній залі КМДА.

9 червня у арт - хабі ІА «Укрінформ» відбулася Всеукраїнська студентська конференція «Консолідація молоді у впровадженні інформаційно-освітніх проектів», організована Міністерством інформаційної політики України. На заході були присутні: Міністр інформаційної політики України Юрій Стець, радник Міністра інформаційної політики України з питань міжнародної комунікації Марина Соботюк, радник з питань впровадження освітніх програм – герой України Володимир Жемчугов. Учасники заходу виступили з ініціативою запровадження освітньої програми національно-патріотичного виховання у ВНЗ України. Очікується, що вона стартує вже у новому навчальному році.

Факультет права та міжнародних відносин на запрошення Міністерства інформаційної політики представляли: Голова Ради студентського самоврядування, студентка ІІ курсу спеціальності «Право» Ангеліна Івашкевич та член Студентського Парламенту Університету, студент ІІ курсу спеціальності «Міжнародна інформація» Дмитро Потапов. Під час конференції відбулося нагородження найактивніших членів Студентської Ради при МІП. Щиро вітаємо студентку ІІ курсу спеціальності «Країнознавство» Добридень Альону з відзнакою Міністерства інформаційної політики України !!!

16 червня оприлюднили результати Всеукраїнського конкурсу наукових робіт серед студентів юридичних та економічних спеціальностей, молодих фахових юристів та економістів від наймасштабнішого в Україні проекту податкових знань та консультацій TAXLINK. Щиро вітаємо Голову Ради студентського самоврядування, студентку ІІ курсу спеціальності «Право» Ангеліну Івашкевич з перемогою !!!

26 – 27 червня відбулося урочисте вручення дипломів випускникам Факультету права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка ОР «бакалавр» напрямів підготовки «Правознавство», «Країнознавство», «Міжнародна інформація» та «магістр» спеціальності «Право» і «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».