Березень 2018

13 березня члени Ради студентського самоврядування Факультету (Добридень Альона, Волк Віктор, Гаргун Сергій) отримали можливість долучитися до масштабного проекту, започаткованого Міністерством молоді та спорту України, «11 кроків до майбутнього з успішними українцями», під час реалізації якого відбудуться зустрічізізнаковими, прогресивними особистостями зрізних сфер діяльності, що розкажуть про навички успішної людини 21-го сторіччя, які необхідно опанувати вже сьогодні.

14 березня команда Факультету у складі : Дубініної  Марії, Гаман Дар’ї , Іващенко Олександри посіла почесне ІІ місце  у  загально університетському  математичному брейн – ринзі, присвяченому  Дню числа   π (організатор заходу Факультет інформаційних технологій та управління).

15 березня студенти Факультету відвідали зустріч з визначним державним діячем, головою Верховної ради України (1990-1991), народним депутатом України I—IV скликань, героєм України, 1-м Президентом України (1991 — 1994) - Леонідом Макаровичем Кравчуком, та обговорити суспільно важливу на сьогоднішній день тему «Політичний лідер нового формату: кого потребує країна ?».

17 - 18 березня представники Студентського самоврядування, Наукового товариства, консультанти Юридичної клініки Астрея взяли участь у щорічному фестивалі для студентів-правників - T-StudentSummit, який презентувала Ліга студентів АПУ та ЮФ EVRIS.

17 березня студенти спеціальності «Суспільні комунікації» Главак Анна та Черевичний Богдан відвідали  конференцію Light up Hackathon 2018, організатором якої виступила міжнародна молодіжна організаціяAIESEC. Метою цього заходу було створення бізнес-проектів  Start up та соціальних проектів Heart up. 

18 березня представники Ради Студентського самоврядування відвідали масштабну книжкову виставку «КИЇВСЬКА ВЕСНА – 2018», що проходило за сприяння Державного підприємства «Український Дім» та Державного комітету телебачення і радіомовлення України.
На виставці було широко представлено художню, наукову, довідкову, навчальну, історичну, краєзнавчу літературу, періодику та діяв «Літературний салон», де усі зацікавлені поспілкуються як з видатними, відомими та популярними письменниками сучасності, так і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві. Наші студенти взяли участь у благодійній акції по збору видань для юних мешканців Донецької та Луганської областей.

Зважаючи на зацікавленість нашого Університету в розвитку інклюзивної освіти та патронат Факультету права та міжнародних відносин над Спеціалізованою школою – інтернатом № 6 для слабочуючих дітей, 16 – 17 березня Голова департаменту волонтерської діяльності Студентської Ради Факультету Малєкіна Ніна стала учасницею масштабного соціального заходу «Поговоримо про інклюзію» та отримала можливість долучитися до серії презентацій, лекцій та тренінгів присвячених темі інклюзії

20 березня (Міжнародний День французької мови, Міжнародний День Франкофонії) студенти спеціальності «Суспільні комунікації» відвідали зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Бельгія в Україні Люком Якобсом,

Студентська Рада Факультету права та міжнародних відносиндолучилася до всієї свідомої світової спільноти та відзначила 21 березня Міжнароднийдень людини з синдромом Дауна, одягнувши шкарпетки різного кольору, абивідчути, як це - бути не таким як усійжити під пильними поглядамиоточення.

21 березня у Всесвітній День поезії Студентська Рада та студенти Факультету щиро привітали визначну поетесу сучасності Ліну Костенко з Днем народження пронизливим виконанням її геніальних віршів.

Video - https://www.facebook.com/FPMVKUBG/

22 березня студенти Факультету 1 курсу спеціальностей «Право», «Суспільні комунікації» та «Регіональні студії» межах розвитку лідерського напряму діяльності Студентського самоврядування, долучилися до першого заняття гуртка лідерства, започаткованого Науково – методичним центром культури лідерства.

В межах розвитку такого важливого напряму діяльності студентства Факультету, як сприяння працевлаштування випускників та студентів інших курсів, 21 – 23 березня наші вихованці -Хомутська Вікторія, Івашура Євгенія, Мачуська Анастасія, Комісаренко Анастасіягідно представили Факультет, долучившись в якості координаторів та волонтерів до організації та проведення XVІІІ Ярмарку вакансій «Impulse - 2018», який в цьому році проходив по 3 напрямкам (ITTechPOINT, LinguisticPOINT, EconomicPOINT).

25 березня студент ІІ курсу спеціальності «Міжнародна інформація»Дмитро Потапов, в межах розвитку такого важливого напряму діяльностіРади студентського самоврядування ФПМВ, як лідерський за особистим запрошенняморганізаторів, представив Студентське самоврядування Факультету таУніверситету на масштабному Форумі прогресивної молоді «Синергія»,темою якого стало різновекторне дослідження «Вивчення становища молодіКиївської області з метою формування обґрунтованої молодіжної політики».

23 березня в межах розвитку такого важливого напряму роботи Студентського самоврядування Факультету як налагодження міжнародних контактів, студентка ІІ курсу спеціальності «Країнознавство» Добридень Альона та студентка спеціальності «Міжнародна інформація» Дубініна Марія відвідали в Національному музеї мистецтв імені Богдана і Варвари Ханенків масштабний мистецький захід Дні Португальської культури в Україні, який відбувся за сприяння Посольство Португалії в Україні, проекту «Культурний код» від Європейської Школи Дизайну та Фонду сприяння розвитку мистецтв.

23 березня Голова департаменту з розвитку міжнародних пректів Студентської Ради Факультету, студентка ІІ курсу спеціальності «Країнознавство» Добридень Альона стала учасницею Всеукраїнської конференції «20 років Моделі ООН в Україні», яка проходила у Дипломатичній академії України імені Геннадія Удовенка при Міністерстві закордонних справ.

В межах такого важливого напрямку діяльності Студентського самоврядування, як підвищення рівня фахових (правничих) компетентностей, Голова студентської Ради, студентка ІІ курсу спеціальності «Право» Івашкевич Ангеліна та студентка ІІ курсу спеціальності «Право» Комісаренко Анастасія 24 березня стали учасниками XV Всеукраїнської правничої школи з судочинства, організаторами якої виступила Координаційна Рада молодих юристів при Міністерстві юстиції України. Партнерами заходу стали: Європейський Університет, Юридична газета та Інститут політико-правових та релігійних досліджень.

20, 29 березня всі студенти – першокурсники спеціальностей «Суспільні комунікації», «Регіональні студії» та «Право» стали и учасниками «Програми тренінгів з лідерства», спрямованої на адаптацію студентів в університетському середовищі, поглиблення розуміння головних цінностей Університету, побудову успішної команди.

31 березня студенти Факультету відвідали масштабний Ярмарок вакансій KyivPost та отримали можливість особисто поспілкуватися з HR-ами більш, ніж 35 провідних компаній світу, які працюють в Україні, серед яких: CBREUkraine, Європейська Бізнес Асоціація, Avon, Brightman, Леруа Мерлен Україна, hromadske.ua, PepsiCoUkraine, ClickAviationNetwork, LantmännenAXA, Runway, ВОЛЯ, Альфа-БанктаУкрсоцбанк, B.C. Toms & Co, BIIR Україна, CIVITTA, UNDPUkraine / ПРООН в Україні- агентство Організації Об'єднаних Націй, EYUkraine, та інші…

31 березня студенти спеціальності «Право» Ангеліна Івашкевич (Голова Ради Студентського самоврядування Факультету, консультант ЮК «Астрея» ) та Сергій Гаргун (консультант ЮК «Астрея») стали учасниками І Школи з лобіювання та взаємодії з органами влади, яка відбулася за підтримки Ліги студентів Асоціації правників України.

31 березня Голова студентської Ради Факультету Ангеліна Івашкевич та Голова департаменту СР Факультету з розвитку міжнародних проектів Альона Добридень (член Студентської Ради при Міністерстві інформаційної політики України) відвідали інформаційне агентство «Укрінформ» де відбулося встановлення Всеукраїнського рекорду із найбільшої кількості привітальних листівок до Великодня для українців за кордоном у кількості 9806 штук, які студенти вищих навчальних закладів з усієї України (за участю ФПМВ) підписали або зробили власноруч. Захід відбувся за участі міністра інформаційної політики України Юрія Стеця. Рекорд зафіксувала генеральний директор Книги рекордів України Ганна Крисюк. Привітання будуть передані адресатам через Світовий конгрес українських молодіжних організацій (СКУМО), який діє при Світовому конгресі українців з 2013 року.