Листопад 2017

2 листопада студенти І курсу Факультету права та міжнародних відносин спеціальностей «Суспільні комунікації», «Регіональні студії» та «Право»  вдало виступили на шоу – презентації «Ось ми які» !

7 листопада студенти І курсу спеціальності «Регіональні студії» відвідали Національний музей «Меморіал жертв Голодомору», зведений для увічнення пам'яті мільйонів людей, які загинули від штучно створеного керівництвом СРСР у 1932—1933рр. голоду, що став інструментом здійснення геноциду українського народу.

9 листопада Факультет права та міжнародних відносин разом зі всією країною урочисто відзначив День української писемності та мови, долучившись до масштабного мовного флеш – мобу #носійСлова, написання диктанту національної єдності,  конкурсу  скоромовок – спотикалок (студенти та викладачі Факультету), конкурсу на кращий переклад з англійської мови на українську мову серед студентів Факультету (кафедра англійської мови).

Пишаємось командою нашого Факультету у складі: Козачук Любові Віталіївни (помічник декана з ІКТ), Шахової Оксани (ІІ курс, спеціальність «Країнознавство»), Потапова Дмитра (ІІ курс, спеціальність «Міжнародна інформація»), Сірко Вероніки (ІІ курс, спеціальність «Міжнародна інформація»), яка чудово презентувала Факультет на загально університетському мовному квесті, ініційованому Інститутом філології.
Вітаємо Шахову Оксану – студентку ІІ курсу спеціальності «Країнознавство» з ІІ місцем у VIII Міжнародному мовно-літературному конкурсу імені Тараса Шевченка для студентської молоді !

Протягом 14-22 листопада  Факультет права та міжнародних відносин на запрошення Міністерства молоді та спорту, Світового Конгресу Українських Молодіжних Організацій, Міністерства інформаційної політики України, Київської обласної державної адміністрації,представив Київський університет імені Бориса Грінченка, ставши одним з організаторів та координаторів (студентка ІІ курсу спеціальності «Країнознавство» Добридень Альона)   Міжнародної акції “Українська політика та ЗМІ очима молоді”.

Її учасниками стали 40 осіб - 10 учасників – з України та 30 – українська молодь діаспори, яка проживає у 21 країні світу (Грузія, Молдова, Литва, Італія, Російська Федерація, Чеська Республіка, Фінляндія, Ізраїль, Словаччина, Естонія, Німеччина, Австралія, Угорщина, Румунія, Польща, Аргентина, Греція, Бразилія, Франція, Казахстан, Сербія).

23 листопада 2017 року,  в межах одного з найважливіших напрямів діяльності Студентського самоврядування Факультету права та міжнародних відносин, спрямованого на формування фахових компетентностей студентів, в межах постійно діючого проекту «Лідери для лідерів» представники спеціальностей «Право» та «Суспільні комунікації» відвідали зустріч з Олександрою Павленко - правознавцем, адвокатом, Членом Асоціації юристів України, Європейської бізнес-асоціації, учасником програми Української школи політичних студій у Раді Європив Страсбурзі (2009р.), курсу Вашингтонського університету у Брюсселі (2012р.), програми відповідального лідерства «Аспен -Україна».

Щиро вітаємо студента ІІ курсу спеціальності «Право»  Гаргуна Сергія  з почесним ІІІ місцем у ІІ Всеукраїнському фестивалі блогерів "SMART BLOG"  у номінації "Щоденник студента. Фотоблог"