Лютий - 2020

9 лютого у м. Плодив (Болгарія) пройшов етап Кубку світу серед юніорів (шабля, чоловіки, жінки).          

Студентка І курсу спеціальності «Регіональні студії» Купових Ірина увійшла до ТОП-16 найсильніших набравши +24 очка і увійшла до юніорської Національної збірної України з фехтування, яка представить нашу країну на Чемпіонат Європи в м. Пореч (Хорватія).

11 лютого відзначається Міжнародний день жінок та дівчат у науці.

Студентки-міжнародниці 1 та 2 курсів Факультету права та міжнародних відносин разом з Студентським парламентом Університету стали учасницями відкритої конференції "Українки в науці, яким аплодує світ".

Усі присутні мали нагоду поспілкуватися з фіналістками Премії L'Oréal "Для жінок у науці" 2018-2019 років, які розповіли про свої наукові досягнення, відкриття, надали цінні поради із власного досвіду, довели, що наука - це цікаво і жінкам точно є місце на світовій науковій арені!

У рамках проекту ActionDiplomacyUkraine студенти ФПМВ   Тетяна Ковальська та Ярослав Штомпель відвідали Посольство Республіки Кіпр в Україні. Студенти мали можливість поспілкуватися з Надзвичайним та Повноважним Послом Louis Telemachou. Темами бесіди стали відносини та співробітництво між Україною та Кіпром, економічні питання, розвиток освіти, глобальне потепління, територіальна цілісність держав, туризм й виробництво електроенергії з відновлюваних джерел.

Президент Пан'європейського Союзу України, завідувач кафедри міжнародних відносин та міжнародного права ЖАЛОБА ІГОР ВОЛОДИМИРОВИЧ та Голова Наукового товариства Факультету права та міжнародних відносин, студентка 4 курсу спеціальності "Країнознавство" ШАХОВА ОКСАНА були делеговані на Генеральну Асамблею Пан'європейського Союзу, яка відбулася в Європарламенті у м. Страсбург.

14 лютого на Факультеті традиційно відзначили День Всіх Закоханих

21 – 22 лютого 2020 року студенти – міжнародники Факультету права та міжнародних відносин стали учасниками 8-го Київського безпекового форуму для молоді на тему: "Старі виклики, нова динаміка: плани на нове десятиліття", який став глобальною платформою для обговорення ключовими експертами актуальних питань міжнародних відносин та зовнішньої політики України. Метою форуму стало – посилення ролі нового покоління експертів, покращення їх вміння брати участь у процесі політичного аналізу та розвитку.

24 лютого 2020 року студентки 3-го курсу спеціальності "Суспільні комунікації" Анастасія Гаценко та Анна Главак взяли участь в експертній дискусії «Річниця внесення змін до Конституції: результати та досягнення органів державної влади та громадських організацій на шляху України до НАТО». Організаторами стали Центр Военной Политики И Политики Безопасности , журнал "УКРАЇНА до НАТО", та International Media Group "Diplomat".

25.02 студенти Факультету права та міжнародних відносин відвідали посольство Фінляндії та зустрілися з Надзвичайним та повноважним послом Пяйві Маріт Лаіне у рамках проєкту @actiondiplonacy

27 лютого студентка 2-го курсу спеціальності «Регіональні студії» Павріанідіс Аліса та студентка 3-го курсу спеціальності «Суспільні комунікації» Гаценко Анастасія відвідали офіс ПРООН у рамках візиту, організованого ГО «European Youth of Ukraine», де мали нагоду поспілкуватися з радником ПРООН Маркусом Брандтом.

29 лютого голова департаменту зовнішньої політики та волонтерства, студентка ІV курсу спеціальності «Право» Ніна Малєкіна взяла участь у заходах, приурочених до Всесвітнього дня нульової дискримінації, які відбулися за ініціативою UNDP Ukraine / ПРООН в Україні.         Масштабні ініціативи об'єднали в одному просторі відомих культурних діячів, правозахисників та представників влади України.