Грудень - 2019

 

3 грудня Факультет права та міжнародних відносин щиро вітає студентку 4 курсу Шахову Оксану з перемогою в молодіжному конкурсі есе на тему: «Об’єднані мрією». Лейтмотивом конкурсу є популяризація ідеї єдності та порозуміння, формування в суспільстві системи загальнонаціональних цінностей, що мають на меті об’єднати молоде покоління та залучити до роздумів про важливість суспільної злагоди та свободи. Журі конкурсу відібрали п’ятірку кращих, до якої ввійшла Шахова Оксана. Вона не лише отримала нагороду,але й особоиву відзнаку від Академіка Української академії наук в галузі стратегічного менеджменту Богдана Будзана.

У грудні студенти групи ПРб-2-19-4.0-д разом зі старшим викладачем кафедри публічного та приватного права Байталюк О.М., з нагоди 29-ї річниці Всеукраїнського референдуму 1991 року, відвідали Національний музей історії України.Під час екскурсії студенти ознайомилися з основними віхами історії нашої країни, архівними документами та фотографіями.

5 грудня студенти Факультету права та міжнародних відносин Потапов Дмитро, Павріанідіс Аліса та Добридень Альона, разом з молодіжними лідерами Києва та України, стали учасниками Глобального лідерського саміту - 2019, що одночасно проходив в Україні та Сполучених Штатах Америки (Штат Іллінойс) і став сучасним та дієвим контентом від лідерів світового класу.

5 грудня студенти І курсу спеціальності «Регіональні студії» Факультету права та міжнародних відносин Горохівська Ірина, Коснакі Віра, Ігнатенко Іван стали учасниками глобального VIII Форуму організаційного розвитку громадянського суспільства України, який відбувся на НСК "Олімпійський".

5 грудня студенти Факультету права та міжнародних відносин разом з доцентом кафедри міжнародних відносин та міжнародного права, кандидатом юридичних наук, доктором права Тимченко Ліліаною Олексіївною отримали можливість відвідати головний офіс Консультативної місії ЄС в Україні та поспілкуватись з заступником голови місії Фредеріком Весслау.

5 грудня студенти Факультету права та міжнародних відносин у рамках програми Action Diplomacy: Ukraine мали змогу відвідати Посольство Литви в Українi та зустрітися з Надзвичайним та Повноважним Послом Marius Janukonis та його радником Tomas Sikorskis.

7 грудня студенти 1 та 2 курсів спеціальностей «Міжнародне право» та «Регіональні студії» Факультету права та міжнародних відносин стали учасниками Форуму «УКРАЇНСЬКА ДИПЛОМАТІЯ: СИНЕРГІЯ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО», присвяченого 75-річчю Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка та з нагоди Дня Дипломатичної служби України.

7 грудня студентка ІІ курсу спеціальності "Регіональні студії" Павріанідіс Аліса взяла участь у Форумі нових політичних лідерів, що проходив у м. Київ. Форум нових політичних лідерів – професійна конференція, що проводиться в Україні починаючи з 2011 року для політологів, активістів, журналістів та депутатів різних рівнів.

9 грудня. Щиро вітаємо Голову Наукового товариства Факультету, студентку ІV курсу спеціальності «Країнознавство» Шахову Оксану з отриманням найпочеснішої відзнаки для студентів Університету – іменної Грінченківської стипендії.

10 грудня - у Міжнародний день прав людини, студенти спеціальності «Міжнародне право» Факультету права та міжнародних відносин традиційно долучилися до акції від міжнародної правозахисної організації Amnesty International "Марафон написання листів", задля справедливого вирішення справ людей, чиї права були безпідставно порушені.

10 та 11 грудня студентки ІІ курсу спеціальності « Міжнародне право» Факультету права та міжнародних відносин Юрчук Валерія , Мамченко Аліна та Шолох Вікторія стали учасниками Національної правозахисної НеКонференції, яка проводиться вже третій рік поспіль із нагоди ухвалення Загальної декларації прав людини. Представники громадськості, органів державної влади, міжнародних структур зібралися для осмислення та пошуку відповідей на актуальні виклики у сфері прав людини, які постали перед Україною та світом.

11 грудня студенти Факультету права та міжнародних відносин взяли участь у чергових загальноуніверситетських виборах до органів студентського самоврядування та представницьких органів Університету та Факультету. Щиро вітаємо: Гаман Дар’ю (студентку ІІІ курсу спеціальності «Регіональні студії») з обранням на посаду Голови Ради студентського самоврядування Факультету права та міжнародних відносин та вітаємо всіх студентів, обраних до Ради Студентського самоврядування та Вченої Ради Факультету та до лав Студентського Парламенту Університету! Бажаємо віри в свої сили, мудрості, та натхнення на шляху розбудови потужного студентського руху в Київському університеті імені Бориса Грінченка!

17 грудня студенти Факультету права та міжнародних відносин відвідали публічну лекцію за участі генерал-майора, заступника секретаря РНБО Сергія Кривоноса, організатором якої стала молодіжна організація Action Diplomacy: Ukraine.

19 грудня, до Дня Святого Миколая на Факультеті права та міжнародних відносин відбувся благодійний «Марафон добрих справ-2019», під час якого кожен небайдужий долучився до цілої низки доброчинних ініціатив та отримав можливість відчути себе справжнім «Миколайчиком» для тих, хто цього дуже потребує.

19 грудня у День святого Миколая по всій країні запалять новорічні ялинки. Приєднуючись до   всіх, хто поважає національні звичаї, студенти та викладачі Факультету права та міжнародних відносин, підтримуючи щорічну традицію, запалили власну зелену красуню, прикрасивши її чудовими новорічними іграшками в поєднанні з завзяттям, гарним настроєм та вірою в справжнє диво й здійснені мрії.

20 грудня на Факультеті права та міжнародних відносин відбувся особливий захід, приурочений до Дня працівника дипломатичної служби - Дипломатичний вечір, організаторами якого традиційно виступило Наукове товариство Факультету за підтримки Рада студентського самоврядування. На цьому цікавому дійстві всі присутні отримали можливість поринути у світ дипломатії та отримати подарунки за участь у інтелектуальних та розважальних конкурсах.Особливістю цього заходу стала церемонія нагородження Конкурсу «Грінченківський абсадор науки - 2019». Було обрано найдостойніших у трьох номінаціях: науковець-винахідник, науковець-натхненник та науковець-лідер. Усі призери отримали пам’ятні медалі за ІІ та ІІІ місце, а переможці були відзначені особливими статуетками. По закінченню свята, було презентовано ще дві почесних нагороди «Найкращий дипломат року» та "Найкраща делегація вечора".

У грудні студенти Факультету права та міжнародних відносин спеціальності «Міжнародне право» разом із кандидатом політичних наук, викладачем кафедри міжнародних відносин та міжнародного права Лісовською Мирославою Миколаївною, відвідали Національний Меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні - Музей Революції Гідності

27 грудня. Щиро вітаємо випускників – магістрів -2019 року ! Впевнені, що наші щирі побажання щодо здійснення їх найсміливіших задумів та найзаповітніших мрій на осяяному зірками життєвому шляху, обов’язково здійсняться, а наші дорогі, дорослі діти, впевнено увійдуть у професійне життя й будуть завжди пам’ятати про свою рідну Альма-матер де їх люблять та завжди чекають.

 

калейдоскоп грудень
калейдоскоп грудень
калейдоскоп грудень
калейдоскоп грудень
калейдоскоп грудень
калейдоскоп грудень
калейдоскоп грудень
калейдоскоп грудень
калейдоскоп грудень
калейдоскоп грудень
калейдоскоп грудень
калейдоскоп грудень
калейдоскоп грудень
калейдоскоп грудень
калейдоскоп грудень
калейдоскоп грудень
калейдоскоп грудень