Участь у Всеукраїнському молодіжному форумі «Україна-НАТО»

4 та 5 жовтня студентки ІІ курсу спеціальності «Регіональні студії» Любарець Діана та ІІ курсу спеціальності «Суспільні комунікації» Гаценко Анастасія долучилися до роботи Всеукраїнського молодіжного форуму Україна-НАТО, що проходив у Києві. Учасниками заходу стали близько 100 представників інститутів громадянського суспільства та установ, що працюють з молоддю.
Організаторами Форуму виступили – Міністерство молоді та спорту, Центр інформації та документації НАТО в Україні, Київський молодіжний центр, департамент молоді та спорту КМДА, а також громадські організації "Центр розвитку і демократії", "Школа Медіа-Патріотів", "Спільна перемога" та інші.
Учасників та організаторів заходу привітали Віце-прем'єр-міністр з європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, керівник проектів Центру інформації та документації НАТО в Україні Світлана Ротаєнко.
Учасники мали змоги створити свої проекти , що стосуються НАТО. Автори найкращого проекту поїдуть до штаб-квартири НАТО у Брюсселі, Бельгія. Анастасія та Діана працювали в групі над проектом Youth NATO Ambassador , який успішно представили іншим учасникам Форуму.