«Переговори між США та Корейською Народною Демократичною Республікою за участю Китайської Народної Республіки: проблема ядерної зброї та її випробовування»

25 квітня 2018 р. у Центрі «Дипломатично-протокольна служба» студенти 1 курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», які навчаються за освітньою програмою Регіональні студії на практичному занятті з дисципліни «Конфліктологія та теорія переговорів» мали змогу стати учасниками переговорного процесу, обравши принциповий підхід ведення переговорів.
Студентка Гаман Дар’я прокоментувала: «Для нас це була зовсім нова практика, яка викликала свої певні труднощі під час підготовки. Адже тема, яку вибрала наша команда на сьогоднішній день є дуже актуальною.
Працювати над відтворенням переговорного процесу між США та КНДР було дуже цікаво і кожен член делегації плідно попрацював. Перевагою проведення практичних занять саме в такій формі є те, що ми на практиці застосовуємо свої знання, особисто кожен учасник може відчути складність нашої майбутньої професії у сфері міжнародної політики, аналітики та дипломатії. На цьому практичному занятті ми не лише оновили здобуті знання під час лекцій, попрактикували навички ведення переговорів англійською мовою, а намагалися успішно дійти консенсусу і точно відтворити переговори між обраними країнами».